iPhone 13: Schimbari foarte Mari Facute pentru Modelele Pro

iPhone 13 schimbari mari

iPhone 13 urmeaza sa vina cu schimbari foarte mari pentru modelele Pro in aceasta toamna, compania Apple dorind sa le ofere clientilor noutatile pe care le asteapta, mai ales ca fata de telefoanele Android inca mai exista multe de recuperat in continuare.

iPhone 13 are totusi dezvaluite schimbarile pregatite de catre Apple in ciuda faptului ca americanii incep sa cenzureze dezvaluirile vis-a-vis de noile produse, iar conform unui analist asiatic, se pare ca o noua camera ultra-wide va fi implementata in aceste modele cu focalizare automata imbunatatita.

iPhone 13 Pro va beneficia foarte mult de pe urma acestei schimbari deoarece imaginile inregistrate cu ajutorul camerei ar trebui sa fie net superioare celor existente pentru modelele de anul acesta, lucru pe care toti clientii il vor aprecia din toate punctele de vedere.

iPhone 13 va avea deasemenea o camera imbunatatita pentru a inregistra imagini mai bune in conditii de luminozitate scazuta, astfel ca vorbim despre imbunatatiri din toate punctele de vedere, dar asta doar pentru modelele Pro, modelele standard urmand a avea parte de schimbari mai mici.

iPhone 13 este o serie de telefoane a carei lansare este asteptata pentru toamna acestui an, cel mai probabil in cursul lunii septembrie, insa ramane de vazut daca Apple isi va pastra obiectivele din trecut, sau va merge pe noul program de lansari din luna octombrie.