Carrefour: Oficial, Televizoare la Reducere, Vouchere Extra

Carrefour cupoane

Carrefour desfasoara in aceasta perioada o campanie promotionala in cadrul careia le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a se bucura de reduceri mari la televizoare, dar si de vouchere speciale. Mai exact, cei de la Carrefour au decis sa vanda o selectie de televizoare importante cu reduceri de top, insa si cupoane speciale care sunt oferite la fiecare achizitie pentru a motiva clientii sa continue sa mai cumpere produse din magazinul sau online.

Carrefour are reduceri de pana la cateva sute de LEI pentru televizoarele pe care le vinde in momentul de fata, insa separat de asta ofera si cupoane de pana la 400 de LEi pentru unele modele. Desigur ca modelele pentru care Carrefour ofera cupoane speciale cu reduceri sunt in numar destul de mic, iar asta pentru ca s-a facut o selectie speciala astfel incat clientii sa beneficieze de cele mai bune oferte posibile pentru cumparaturile pe care vor sa le faca.

Carrefour: Oficial, Televizoare la Reducere, Vouchere Extra

Carrefour cupoane televizoare

Carrefour continua astfel seria de promotii pe care a avut-o pentru electrocasnicele pe care le-a tot vandut in Romania in ultimele luni, doar ca acum nu mai ofera cupoane pentru chiar toate tipurile de electrocasnice. Televizoarele pe care Carrefour le vinde sunt oferite la preturi atat de mici si multumita faptului ca in aceasta perioada se desfasoara EURO 2020, astfel ca exista interes din partea oamenilor pentru a cumpara asemenea tipuri de produse.

Carrefour mai are deasemenea si alte tipuri de produse electrocasnice vandute cu oferte extrem de bune in Romania pentru toti clientii interesati de ele, dar fara cupoane speciale oferite pentru ele. Toate aceste oferte speciale sunt disponibile doar in cadrul magazinului online al celor de la Carrefour, iar asta pentru ca in magazinele fizice nu se ofera cupoane de acest gen pe care sa le puteti folosi in viitor pentru alte achizitii din cadrul magazinului online.

Carrefour are toate detaliile promotiilor sale disponibile in cadrul magazinului online, asa ca puteti intra acolo pentru a descoperi toate informatiile importante despre care ar trebui sa stiti.