iPhone 14: Vestea pe care Multi Fani au Crezut-o Imposibila

iPhone 14 veste imposibila

iPhone 14 este viitoarea serie de telefoane ale Apple spre care se indreapta toata atentia in momentul de fata, iar asta pentru ca viitoarele modele sunt deja in plin proces de dezvoltare, iar multumita acestui lucru incep sa apara si primele informatii in legatura cu noutatile pe care ar urma sa le aduca.

iPhone 14 este astazi in centrul unui zvon care ne spune faptul ca viitoarele modele de telefoane ar putea veni cu 2 TB de spatiu de stocare cand vor fi lansate, ceva ce este foarte greu de crezut, dar zvonul pleaca de la faptul ca actualele modele au 1 TB de spatiu de stocare.

iPhone 14 Pro si iPhone 14 Pro Max ar trebui sa fie singurele modele de telefoane care vor avea 2 TB de spatiu de stocare, iar asta pentru ca ele vor fi si foarte scumpe cu o asemenea configuratie, in timp ce modelele iPhone 14 sunt gandite pentru clienti cu putere de cumparare mai mica.

iPhone 14 ar putea veni cu cel putin unele schimbari pentru mediile de stocare care vor fi oferite de catre compania Apple incepand de anul viitor, dar o trecere la 2 TB spatiu de stocare nu e tocmai ceva care sa fie foarte usor de crezut cand vine vorba despre noile modele de telefoane.

iPhone 14 este o serie de telefoane care va fi prezentata de catre compania Apple undeva prin toamna anului viitor, insa deocamdata ramane sa vedem ce anume va mai fi dezvaluit cu titlu de zvon intre timp multumita surselor din interiorul companiei si ai partenerilor sai.