iPhone 14 ar putea Avea o Noua Camera de 48 de Megapixeli

iPhone 14 camera 48 megapixeli

iPhone 14 intra deja in atentia lumii intregi, chiar daca seria iPhone 13 inca e greu de gasit in anumite versiuni, dar ochii lumii se indreapta spre viitoarele modele ale Apple, iar primele informatii aparute in legatura cu ele sunt extrem de interesante.

iPhone 14 este deja dezvaluit ca urmand a veni cu o noua camera impresionanta, cei de la Apple parand interesati sa integreze un senzor de imagine de 48 de megapixeli pentru noul model de telefon care este acum in plin proces de dezvoltare.

iPhone 14 ar urma sa aiba o camera de 48 de megapixeli care face poze la rezolutia de 12 megapixeli, ca mai toate telefoanele de pe piata, iar asta pentru ca pozele finale sa aiba o calitate ridicata, in special cand sunt facute in conditii de luminozitate scazuta.

iPhone 14 ar urma sa permita inclusiv inregistrarea de clipuri video in format 8K, ceva imposibil fara un senzor de imagine mai mare decat cel de 12 megapixeli, asa ca evolutia tehnologica are logica intr-o anumita masura, chiar daca inca suntem foarte departe de lansarea telefonului.

iPhone 14 cu o camera de 48 de megapixeli ar fi ceva interesant din punct de vedere al specificatiilor, insa cat de mare ar fi diferenta intre camera sa si cea a modelelor actuale ramane de vazut, iar asta pentru ca nu va fi una la fel de mare precum cea legata de rezolutia senzorului de imagine.