DACIA Duster: Decizie OFICIALA, ce se Intampla cu Masinile

DACIA Duster reduceri

DACIA Duster este unul dintre cele mai populare modele de SUV-uri vandute in Europa, iar asta pentru ca are un pret de vanzare suficient de mic pentru a fi atractiv, in raport cu ceea ce ofera. Stiti desigur ca un nou model facelift al DACIA Duster a fost dezvaluit in mod oficial de catre cei de la DACIA, compania romaneasca planuind sa il puna in vanzare undeva prin toamna, insa intre timp a anuntat o alta decizie oficial importanta pentru noi.

DACIA Duster ramane un model important de masina din oferta celor de la DACIA, iar interesul pentru modele ramane in continuare ridicat, chiar daca vorbim totusi si despre cele vechi. Pentru a scapa de stocul existent de masini, cei de la DACIA au decis sa anunte ca ofera reduceri la modelele DACIA Duster comandate online de catre clienti, iar pe website-ul sau puteti gasi toate masinile care pot fi cumparate mai ieftin decat in mod obisnuit de catre clienti.

DACIA Duster: Decizie OFICIALA, ce se Intampla cu Masinile

DACIA Duster este vandut online cu reduceri care ajung pana la 900 de euro pentru modelele listate de catre DACIA, ele avand si cateva dotari suplimentare fata de masinile ce pot fi cumparate in mod obisnuit. Promotia pentru modelele DACIA Duster pe care producatorul roman le vinde are menirea de a reduce stocul existent de masini inainte ca versiunea facelift sa fie lansata in mod oficial pe piata din Romania, ceea ce s-ar putea intampla in septembrie.

DACIA Duster in versiunea actuala nu a mai avut parte de un upgrade de foarte multa vreme, iar modelul facelift va veni cu schimbari interesante, dar nimic radical in comparatie cu ceea ce exista acum la vanzare. In aceasta idee, cei care sunt dispusi sa obtina o reducere de 900 de euro si doua dotari in plus pentru a avea totusi o masina DACIA Duster cu dotari vechi, poate opta pentru modelele aflace acum la reducere exclusiv online.

DACIA Duster are aceste oferte speciale numai in cazul cumpararii prin magazinul online al celor de la DACIA, deci nu puteti beneficia altfel de promotia care este disponibila in momentul de fata.