Windows 10: Noi Schimbari OFICIALE Dezvaluite de Microsoft

Windows 10 procesare

Windows 10 are o serie de noi schimbari oficiale dezvaluite de catre compania Microsoft, si vorbim despre noutati care sunt asteptate de catre multi dintre utilizatorii de PC-uri de ceva vreme deja. Mai exact, noi versiuni de preview pentru viitoare actualizare importanta din toamna a Windows 10 au fost publicate de catre compania Microsoft, iar in cadrul lor sunt dezvaluite o serie de noutati importante, asta separat de o lunga lista de probleme care au fost rezolvate in final.

Windows 10 are toate aceste schimbari facute in mod oficial de catre cei de la Microsoft dupa o lunga perioada de asteptare pentru multi dintre utilizatorii care folosesc sistemul de operare in PC-urile pe care le detin. Prima dintre schimbarile notabile este implementarea in Windows 10 a suportului pentru standardele WPA3 H2E ale WiFi, totul in ideea de a face conexiunile fara fir mult mai sigure pentru utilizatorii care le folosesc impreuna cu sistemul de operare in calculatoarele lor.

Windows 10: Noi Schimbari OFICIALE Dezvaluite de Microsoft

Windows 10 intareste securitatea WiFi cu aceste standarde pentru ca stim cu totii cat de problematica poate fi o retea nesigura, astfel ca Microsoft vrea sa le ofere utilizatorilor mai multe motive sa creada ca sunt in siguranta cand isi folosesc PC-urile. Windows 10 are schimbari facute si pentru companiile care folosesc Windows Hello ca sistem de autentificare pentru angajati, cei de la Microsoft implementand posibilitatea de a configura sistemul prin cloud si de a il oferi pe calculatoarele din retea.

“Adăugarea suportului standardelor WPA3 H2E pentru securitate Wi-Fi îmbunătățită;
Windows Hello for Business introduce o nouă metodă de implementare numită încredere în cloud pentru a susține implementări simplificate fără parolă și pentru a obține o stare de implementare pentru a rula în câteva minute;
Asistență de calcul GPU în subsistemul Windows pentru Linux (WSL) și implementarea Azure IoT Edge pentru Linux pe Windows (EFLOW) pentru învățarea automată și alte fluxuri de lucru intensive de calcul.”

Windows 10 are deasemenea implementat in sfarsit suport pentru folosirea placilor video pentru procesare in cadrul Windows Subsystem for Linux, aceasta functionalitate fiind ceruta de foarte multa vreme de catre oameni. Mai mult decat atat, Windows 10 are implementate schimbari si pentru Azure IoT Edge pentru Linux in configuratiile EFLOW, aceste schimbari ajutand la procesarea necesara pentru sistemele de inteligenta artificiala sua machine learning.

Windows 10 va avea actualizarea cu toate aceste schimbari oferita in mod oficial de catre cei de la Microsoft undeva in cursul saptamanilor urmatoare, insa deocamdata nimeni nu stie foarte clar cand se va intampla asta.