DACIA Logan 3: 3 Schimbari IMPORTANTE in Modelele Speciale

DACIA Logan 3 gaz

DACIA Logan 3 a fost lansata cu doar cateva luni in urma de catre DACIA pentru clientii din intreaga lume, iar masinile au venit cu unele dintre cele mai importante schimbari pentru serie de pana acum. Dupa cum prea bine stiti deja, DACIA Logan 3 nu mai este oferita in versiune diese, ci doar in versiunea clasica pe benzina, insa si versiunile speciale care au motoare ce functioneaza cu benzina si GPL, iar acestea au 3 mari schimbari esentiale.

DACIA Logan 3 este oferita de catre cei de la DACIA la preturi extrem de competitive in raport cu alte modele din categorii similare de pe piata, iar producatorul roman aduce in discutie si 3 schimbari importante din modelele GPL. DACIA Logan 3 ar trebui sa aiba performante cu 10% mai bune decat modelele care functioneaza doar pe combustibil, sau cel putin asta spune DACIA in cadrul unei pagini dedicate de pe website-ul sau in care vorbeste despre aceste modificari.

DACIA Logan 3: 3 Schimbari IMPORTANTE in Modelele Speciale

DACIA Logan 3 gaz lichefiat

DACIA Logan 3 le ofera clientilor si o autonomie de peste 1000 km multumita celor doua tipuri de combustibil pe care le poate folosi, iar acesta este unul dintre beneficiile uriase pentru aceasta masina. In final, vorbim si despre costuri de combustibil reduse cu pana la 40% pentru versiunea DACIA Logan 3 care functioneaza si cu GPL, iar asta deoarece acest tip de combustibil este mult mai ieftin decat benzina, deci puteti face calatorii mult mai ieftine, in final.

DACIA Logan 3 este vanduta in versiune pe benzina si GPL doar in anumite configuratii, astfel ca nu puteti cumpara chiar orice va doriti, dar chiar si asa, exista destule optiuni foarte bune la dispozitie. Versiunile pe benzina si GPL ale DACIA Logan 3 beneficiaza de aceleasi dotari precum modelele pe benzina, dar desigur ca aceste motoare sunt oferite inclusiv pe alte masini pe care cei de la DACIA le vand, asa ca si alte modele se bucura de aceste 3 schimbari.

DACIA Logan 3 poate fi cumparata de la reprezentantele din Romania in momentul de fata, inclusiv in versiunea GPL, astfel ca daca vreti costuri mici si autonomie mare, stiti ce sa alegeti.