DACIA Duster: Anuntul OFICIAL, ce se da GRATUIT Romanilor

DACIA Duster calatorie

DACIA Duster a fost lansata in versiunea facelift saptamana aceasta, iar DACIA a decis sa le ofere gratuit romanilor care nu cumpara masina ceva ce probabil ca mai nimeni nu se astepta sa primeasca acum. Mai exact, cei de la DACIA au decis sa le ofere romanilor posibilitatea de a escapade cu noua versiune a DACIA Duster, sau vouchere de cumparaturi online fara a face altceva decat sa mearga intr-o reprezentanta si sa testeze nou model de SUV.

DACIA Duster nu trebuie cumparata de catre cei care pot primi gratuit aceste surprize pe care DACIA le-a anuntat in mod oficial, iar aceasta este partea cea mai buna, pentru ca oamenii trebuie doar sa testeze masina. E suficient sa programati un test drive intr-o reprezentanta, sa partajati un link personalizat catre prieteni, sa va prezentati si sa incercati versiunea din 2021 a DACIA Duster, iar apoi sunteti automat inscrisi in cadrul promotiei pe care producatorul de automobile a creat-o special pentru romani.

DACIA Duster: Anuntul OFICIAL, ce se da GRATUIT Romanilor

DACIA Duster in versiunea facelift este usor modificata in comparatie cu modelul standard, iar cei de la DACIA vor ca un numar cat mai mare de oameni sa afle despre lansarea sa, asa ca de aceea au creat aceasta promotie. Escapadele de weekend oferite pentru DACIA Duster sunt disponibile in numar de 10, in timp ce voucherele pentru cumparaturi online sunt oferite in numar de 200 de catre producatorul de automobile, deci aveti ce castiga.

DACIA Duster este disponibila pentru test drive intr-o varietate de reprezentante din toata tara, asa ca aveti de unde alege pentru a merge sa testati noul model de masina chiar acum. Dupa ce ajungeti intr-una dintre reprezentante, veti afla pe loc daca ati castigat oricare dintre premiile pe care cei de la DACIA le ofera, astfel ca stiti imediat daca plecati intr-o excursie cu noua DACIA Duster, sau daca puteti sa faceti cumparaturi online cu cei 200 de LEI oferiti gratuit.

DACIA Duster este parte a acestei campanii pentru o perioada limitata de timp, iar detalii mai multe puteti gasi chiar pe website-ul celor de la DACIA in momentul de fata.