Planeta Marte: INCREDIBILA Descoperire care Vizeaza Omenirea

Planeta Marte intoarcere

Planeta Marte are dezvaluita o noua descoperire incredibila care va avea impact pentru omenire, iar asta in conditiile in care oamenii de stiinta dezvaluie ceva despre care foarte multi abia acum afla pentru prima oara. Este cunoscut faptul ca planeta Marte este un mediu nu foarte prietenos pentru omenire, mai ales ca nu ofera protectie la fel de buna impotriva radiatiilor solare, sau a vanturilor cosmice, astfel ca supravietuirea acolo e pusa serios in discutie.

Planeta Marte nu este o planeta similara Pamantului, nu are un ecosistem care sa favorizeze existenta vietii, dar o noua descoperire importanta ne prezinta cum ar putea arata viitorul speciei noastre. Mai exact, se pare ca ar putea exista posibilitatea ca oamenii sa supravietuiasca pe planeta Marte, insa numai daca stau acolo pentru o perioada de maxim 2 ani de zile, pentru ca impactul radiatiilor solare asupra organismului sa fie unul cat se poate de redus.

Planeta Marte: INCREDIBILA Descoperire care Vizeaza Omenirea

Planeta Marte este departe de Pamant, si v-am spus ca o calatorie catre ea expune oamenii la radiatiile solare, dar si la cele provenite de la alte stele si galaxii din universul din care facem parte. Oamenii de stiinta au spus ca e posibil sa facem calatorii in siguranta daca beneficiem de suficienta protectie, si plecam la momentul potrivit, insa si sederea pe planeta Marte este posibila daca tot acest proces se desfasoara intr-o perioada maxima de doar 4 ani de zile.

“Adică, oamenii ar trebui să poată călători în siguranță către și de pe Marte, cu condiția ca nava spațială să aibă suficientă protecție și călătoria dus-întors să fie mai scurtă de aproximativ patru ani. Iar momentul unei misiuni umane pe Marte ar face într-adevăr diferența. O călătorie de această lungime ar fi de conceput. Zborul mediu către Marte durează aproximativ nouă luni, deci, în funcție de momentul lansării și de combustibilul disponibil, este plauzibil ca o misiune umană să ajungă pe planetă și să se întoarcă pe Pământ în mai puțin de doi ani.”

Planeta Marte se afla la o distanta de peste 50 de milioane de kilometri fata de Pamant, calatoria la ea, sau de la ea, durand aproximativ 9 luni de zile, 18 luni dus-intors, deci restul de 30 de luni pot fi petrecute acolo. Aceste calcule sunt extrem de importante pentru a putea vizita planeta Marte, dar si pentru a stabili colonii acolo, asta cel putin pana cand vor fi imbunatatite metodele de protectie impotriva radiatiilor foarte periculoase care exista in univers.

Planeta Marte nu va fi vizitata de catre omenire pana in 2030, cel mai devreme, dar foarte multe depind de bugetele care sunt alocate pentru dezvoltarea de sisteme de calatorie in spatiul cosmic.