DIGI RCS & RDS: Noua Notificare Oficiala, ce da GRATUIT pentru Milioane de Oameni

DIGI RCS & RDS Noua Notificare Oficiala GRATUIT Milioane Oameni

DIGI RCS & RDS a publicat o notificare foarte importanta pentru milioanele de clienti din toata tara, dar si pentru cei care nu ii sunt clienti, iar asta pentru ca in baza hotararii pe care a luat-o, si a anuntat-o, ofera ceva gratuit pentru clienti. Dupa cum prea bine stiti unii dintre voi, DIGI RCS & RDS este cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania, fiind lider pe piata serviciilor de internet, dar si de televiziune, insa vrea sa convinga mai multi clienti sa treaca la televiziunea digitala.

DIGI RCS & RDS a decis, in acest sens, sa le ofere clientilor din Romania posibilitatea de a se bucura de 2 luni de gratuitate pentru serviciile de televiziune digitala daca aleg sa faca trecerea de la cea analog, sau devin clienti pentru prima oara. DIGI RCS & RDS nu e la prima promotie de acest gen pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca si in trecut a mai avut promotii similare pentru clientii sai, dar si cei care nu ii sunt clienti.

DIGI RCS & RDS: Noua Notificare Oficiala, ce da GRATUIT pentru Milioane de Oameni

DIGI RCS & RDS ofera gratuitatea segmentat de-a lungul abonamentului, impunand obligatia de a incheia un abonament cu o perioada de valabilitate de 2 ani de zile pentru a putea beneficia de aceasta promotie speciala care este acum in derulare. Dupa cum se poate vedea, cei de la DIGI RCS & RDS isi continua seria ofertelor speciale cu care i-au obisnuit pe romani de-a lungul timpului, chiar daca perioada de gratuitate nu e una tocmai lunga.

DIGI RCS & RDS stie foarte bine ca exista totusi suficienti romani dornici sa profite de promotiile acestea, si chiar cu 2 luni de gratuitate pe care le ofera compania acum, promotia este totusi una destul de interesanta. In mod normal DIGI RCS & RDS percepe un pret de 30 de LEI pentru abonamentul de televiziune digitala pe care il ofera pentru clientii sai, deci vorbim despre o suma destul de mica, inclusiv in comparatie cu ceea ce mai exista pe piata.

DIGI RCS & RDS are mai mult detalii despre aceasta promotie chiar pe website-ul sau, asa ca daca sunteti intr-adevar interesati de ea, ar trebui sa mergeti acolo pentru a vedea ce fel de surprize sunt disponibile pentru noi in aceasta perioada.