Uniunea Europeana ar Vrea sa se Implice mai Serios in Sustinerea Ucrainei in Razboi

Trei Insecte au fost Autorizate pentru Consum de Comisia Europeana

Uniunea Europeana ar vrea sa se implice mult mai serios in sustinerea Ucrainei in plin razboi cu Rusia, iar asta deoarece oficialii europeni ar urma sa se intalneasca pentru a discuta despre un program de instructie pentru soldatii ucrainieni, astfel incat ei sa fie mult mai bine pregatiti pentru a face fata armatei ruse.

Anuntul vine de la Joseph Borell, oficialul care face politica externa a Uniunii Europene, iar toate tarile din blocul comunitar ar urma sa-si trimita ministrii aparii la o conferinta in cadrul careia toti ar urma sa decida in ce fel ar urma sa fie ajutata tara pentru a nu fi o victima sigura in fata atacurilor constante ale rusilor.

“UE va discuta despre lansarea unei operațiuni de antrenament majore pentru forțele ucrainene. Șeful pentru politică externă al Uniunii Europene, Josep Borrell, a declarat că propunerea va fi discutată la o reuniune de două zile a miniștrilor apărării din UE săptămâna viitoare.

„Pare rezonabil că un război care este de durată și pare să dureze necesită un efort nu numai în ceea ce privește aprovizionarea cu materiale”, a spus el.”