China si Rusia vor sa Faca Exercitii Navale Comune, in Plin Razboi in Ucraina

China si Rusia vor sa Faca Exercitii Navale Comune in Plin Razboi in Ucraina

China si Rusia vor sa faca exercitii navale militare comune, in plin razboi in Ucraina, anuntul fiind facut de catre chinezi in cursul acestei zile, si nu vine ca vreo mare surpriza, din moment ce vorbim despre doua tari foarte apropiate, care s-au sustinut reciproc in ultimele decenii, din multe puncte de vedere.

China si Rusia ar putea, deasemenea, sa desfasoare si patrule comune in diverse ape teritoriale proprii, ceva ce ar contribui si mai mult la intarirea relatiilor dintre cele doua tari, ele avand nevoie una de cealalta pentru a putea face fata coalitiei internationale, care nu e tocmai prietenoasa cu rusii acum.

“China încearcă să organizeze exerciții regulate cu Marina Rusă. Ministrul Apărării al Chinei, Li Shangfu, a spus că speră la exerciții și patrule comune regulate de către marinele ruse și chineze, a informat Reuters pe 3 iulie.

Forțele navale ale Chinei și Rusiei au organizat mai multe exerciții navale comune în timpul războiului pe scară largă al Rusiei din Ucraina, inclusiv în Golful Oman în martie, în apele Africii de Sud în februarie sau în Marea Chinei de Est în decembrie anul trecut.”