America Express: Anunturile privind Imunitatea din Drumul Soarelui, Ce Nu Stiau Concurentii!

America Express Anunturile Imunitatea Drumul Soarelui

America Express, unul dintre reality show-urile cu cea mai mare popularitate in Romania la ora actuala, continua in aceasta seara, iar asta pentru ca vorbim despre continuarea luptei pentru castigarea imunitatii care ii va duce pe unii dintre concurenti in Argentina, aseara Romica Tociu si Anamaria Prodan castigand-o pe cea mare.

America Express mai are in joc o imunitate mica, pe care unii dintre concurenti o pot castiga chiar acum, impreuna cu 2 bilete pentru Argentina, iar lupta pentru obtinerea lor va fi una foarte apriga, cel putin conform celor de la Antena 1, care au pregatit un nou episod foarte interesant astazi pentru noi.

Puteti vedea mai jos cateva dintre imaginile din acest episod al America Express, el urmand a fi difuzat diseara, iar pentru unii dintre concurenti ar putea fi ultimul in cadrul competitiei, ceea ce desigur ca va fi o mare dezamagire pentru ei, dar in acelasi timp, altii vor castiga imunitatea mica si biletele.

America Express ii va pune pe concurenti in situatii extrem de interesante, care ne vor arata cat de dornici sunt ei sa intre in posesia biletelor care ii vor duce in Argentina, obtinerea lor nefiind chiar atat de simpla, dar cu toate acestea, lupta va fi una care va tine multi romani cu sufletul la gura, asa cum e normal.

Cursa către imunitatea mică și pentru cele 2 bilete spre Argentina va fi aprigă! Ne revedem astăzi de la 20.30 pe Antena 1 și AntenaPLAY! Aventura e pe valuri mari în America Express! Câte sunt dispuși să facă concurenții pentru cele 2 bilete care îi trimit direct în Argentina ? ,,Avem biletele pentru Argentina”! Romică și Cătălin Țociu au câștigat imunitatea.