Concurentii Survivor All Stars si Anuntul PRO TV de ULTIMA ORA privind Noul Show din Romania

Concurentii Survivor All Stars au fost dezvaluiti oficial de catre PRO TV, iata ce vedete se vor lupta pentru premiul cel mare in junga Republicii Dominicane.

Concurentii Survivor All Stars Anuntul PRO TV ULTIMA ORA Show Romania

Concurentii Survivor All Stars au fost una dintre principalele necunoscute pe care PRO TV le-a tinut bine ascunse cu privire la show-ul Survivor, pe care se pregateste sa-l difuzeze in Romania incepand cu data de 16 ianuarie, dar iata ca asteptarea a luat sfarsit, iar numele vedetelor care vor face parte din show, au fost dezvaluite.

Concurentii Survivor All Stars se vor infrunta pe o insula din Republica Dominicana, conform anuntului oficial al PRO TV in legatura cu noul show, iar asta inseamna ca vom vedea batalii pe masura asteptarilor pentru fiecare dintre etapele competitiei, care va avea si un premiu substantial oferit de catre trustul media.

Concurentii Survivor All Stars, care vor face parte din echipa Faimosilor sunt : Zannidache din sezonul 2, TJ Miles din sezonul 3, Cătălin Moroșanu din sezonul 2, Jorge din sezonul 4, Jador din sezonul 2, Andreea Tonciu din sezonul 3, Roxana Nemeș din sezonul 2, Elena Ionescu din sezonul 1, Ana Porgras din sezonul 2 și Ștefania Stănilă din sezonul 4.

Concurentii Survivor All Stars si Anuntul PRO TV de ULTIMA ORA privind Noul Show din Romania

Concurentii Survivor All Stars pe care ii vom vedea in echipa Razboinicilor vor fi: Alex Delea din sezonul 3, Iancu Sterp din sezonul 1, Relu Pănescu din sezonul 3, Robert Moscalu din sezonul 4, Andrei Ciobanu din sezonul 1, Lola Crudu din sezonul 1, Ștefania Ștefan din sezonul 3, Alexandra Duli din sezonul 3, Maria Lungu din sezonul 4 și Maria Chițu din sezonul 1.

Concurentii Survivor All Stars se vor infrunta timp de cateva luni in junga din Republica Dominicana pentru a castiga competitia pe care milioane de romani din toata tara o asteapta cu nerabdare, cei de la PRO TV pregatind un show de exceptie, dupa cum puteti vedea si mai jos, in imaginile publicate deja pentru noi.

Concurentii Survivor All Stars se vor infrunta in ceea ce PRO TV numeste ca fiind cea mai tare competitie de pana acum, iar asta pentru ca ea va aduce fata in fata vedete care au mai participat in concurs, deci sunt obisnuite cu ceea ce se intampla intr-un show de acest gen, asa ca vor lupta pana la final pentru victorie.