Tesla Model 3 – precomenzi record, pret foarte bun si popularitate pe masura

Aseara Tesla Model 3 a fost dezvaluita lumii intregi dupa cateva luni in care s-a generat foarte multa atentie in jurul acestei masini ai producatorului american, iar asteptarea a meritat deoarece Tesla a dezvaluit lumii intregi o masina electrica de 35.000 de dolari extrem de interesanta.

Elon Musk a urcat pe scena conferintei in care Tesla Model 3 a fost prezentata si a dezvaluit lumii intregi ca masina sa electrica de 35.000 de dolari este capabila sa ruleze pe o distanta de 346 de kilometri, iar desi are doar tractiune pe spate, este capabila sa accelereze de la 0 la 100 KM/h in mai putin de 6 secunde.

Desi modelul de baza va costa mai putin de 35.000 dolari cu subventii acordate de catre guvernul american, cei de la Tesla le ofera clientilor posibilitatea de a alege diverse alte optiuni pentru masina care vor creste pretul final de vanzare la valori mult mai mari.

Masina este atat de dorita de catre atat de multa lume incat peste 115.000 de persoane au rezervat una inainte ca Tesla Model 3 sa fie efectiv prezentata de catre Elon Musk, iar asta spune extrem de multe despre popularitatea acestui automobil si vanzarile Tesla, mai ales ca o rezervare costa 1000 de dolari.

Dupa cum puteti vedea si din clipul video de mai jos, foarte multa lume a asteptat in fata reprezentatelor Tesla pentru a face o rezervare pentru Tesla Model 3 si pentru a vedea noua masina, cozile fiind mai mari decat in cazul lansarii iPhone SE, desi pretul de rezervare este dublu.

Ca sa fiu sincer, lansarea acestei masini imi aduce aminte de lansarea primului model al iPhone si de isteria generata in magazinele Apple pentru produs, persoanele interesate de Tesla Model 3 avand aceeasi dorinta arzatoare de a detine o masina electrica ieftina si foarte interesanta.

Tesla Model 3 pune mare presiune pe compania Apple si pe masina pe care o dezvolta, iar asta deoarece foarte multa lume este dornica sa cumpere o masina ieftina si foarte buna de la Tesla, iar daca Apple va veni cu o alternativa scumpa atunci ar putea avea probleme mari in a o vinde.

TEsla Model 3

TEsla Model 3 1

TEsla Model 3 2

TEsla Model 3 3