Samsung Galaxy S9: Iata cat de GREU se Repara

Samsung Galaxy S9 a fost dezasamblat si s-a dezvaluit cat de greu se repara telefonul companiei coreene in comparatie cu iPhone X si alte modele anterioare.

Samsung Galaxy S9 GREU Repara

Samsung Galaxy S9 a fost deja dezasamblat de catre cei de la iFixIt in cursul zilei de ieri, compania americana reusind sa desfaca noul telefon mobil pentru a vedea ce se ascunde in interiorul sau. Spre spre surprinderea nimanui, Samsung Galaxy S9 este la fel de greu de reparat precum seria anterioara, Samsung Galaxy S8, cei de la iFixIt acordandu-i nota 4 in ceea ce priveste usurinta cu care pot fi inlocuite componentele care s-ar putea strica.

Samsung Galaxy S9 are multe componente modulare care pot fi inlocuite independent una de cealalta, aceasta fiind cea mai buna veste pentru cei care au probleme cu telefoanele celor din Coreea de Sud. Partea proasta este ca desi bateria Samsung Galaxy S9 poate fi inlocuita, chinui de a face acest lucru este mult prea mare pentru a merita efortul, dar in situatiile in care nu exista alte solutii, utilizatorii vor trebui sa faca asta.

Samsung Galaxy S9 – iata cat de greu se repara in comparatie cu S8 si iPhone X

Samsung Galaxy S9 nu permite inlocuirea usoara a ecranului, sau a carcasti din sticla, inlocuirea oricaruia necesitand dezasamblarea completa a telefonului si inlaturarea adezivului care protejeaza impotriva apei si prafului, Practic, pentru a inlocui un ecran al Samsung Galaxy S9, trebuie sa renunti la multe, insa in situatia in care esti obligat sa faci asta, trebuie sa fii macar constient ca protectia impotriva contactului cu apa dispare.

“Many components are modular and can be replaced independently. The battery replacement is technically possible, but accessing it is an unnecessary challenge. Display and rear glass increase the chance of breakage, and make repairs difficult to start. Replacing the screen requires removing the glass rear panel and disassembling the entire phone while battling tough adhesive.”

Samsung Galaxy S9 este mai greu de reparat decat iPhone X, telefonul companiei Apple obtinand nota 6 in ceea ce priveste usurinta cu care poate fi reparat, deci aici utilizatorii acestui smartphone sunt intr-un mare avantaj. Samsung Galaxy S9 este totusi mai ieftin decat iPhone X, iar Apple cere 280 de dolari pentru a inlocui ecranul si 550 de dolari pentru a inlocui carcasa, asa ca trebuie sa aveti mare grija cu protejarea ei in folosirea zilnica.