Samsung Galaxy S9: Cat de Usor se Indoaie ?

Samsung Galaxy S9 este trecut printr-ul test complex de rezistenta care ne arata cat de usor se zgarie, cum rezista la contactul cu focul si cat de usor se indoaie.

Samsung Galaxy S9 usor indoaie

Samsung Galaxy S9 este trecut astazi printr-un test extrem de rezistenta, in care vedem cat de usor se zgarie, cat de afectat e ecranul la contactul cu focul si daca se indoaie. Din start puteti observa faptul ca Samsung Galaxy S9 cu al sau panou Gorilla Glass 5 nu ofera protectie mai buna decat a smartphone-urilor obisnuite de pe piata, incluzand aici si iPhone X.

Samsung Galaxy S9 este construit foarte bine de catre compania Samsung, iar ecranul si carcasa rezista bine cand vine vorba despre zgariere cu materiale obisnuite. In mod normal, Samsung Galaxy S9 nu ar trebui sa se zgarie daca este lasat in buzunar cu monede, dar desigur ca orice este posibil, in functie de duritarea materialelor cu care intra in contact.

Cat de usor se indoaie Samsung Galaxy S9 ?

Samsung Galaxy S9 rezista fara probleme si la testul indoirii, asa cum se intampla si cu iPhone X, telefonul coreenilor neavand vreun punct sensibil in timpul presiunii aplicate. Daca unor smartphone-uri li se separa ecranul de carcasa in testele de acest gen, Samsung Galaxy S9 a rezistat fara probleme, deci rezistenta la apa nu poate fi afectata.

Samsung Galaxy S9 este mai ieftin decat iPhone X, insa este construit cu un nivel similar de rezistenta in minte, astfel ca telefonul ar trebui sa reziste la aproape orice fel de “tortura”. Desigur ca ecranul si carcasa din sticla se vor crapa daca sunt scapate de la inaltime pe o suprafata dura, dar de asta exista huse si carcase pentru Samsung Galaxy S9.