Samsung Galaxy S9: PROBLEMA foarte MARE a Clientilor Europeni

Samsung Galaxy S9 are o problema majora raportata de catre clientii europeni, compania Samsung recunoscand existenta sa in urma numeroaselor plangeri.

Samsung Galaxy S9 problema apeluri telefonice

Samsung Galaxy S9 a fost lansat in Europa de fix o luna, iar problemele care sunt raportate de catre clienti continua sa apara, cea de astazi fiind la fel de importanta precum cea care afecteaza ecranele. Conform unor clienti care au inceput sa se planga pe forumurile de discutii ale Samsung din Europa, Samsung Galaxy S9 are probleme mari cu apelurile telefonice, telefoanele companiei coreene ramanand fara sunet, sau inchizand automat apelurile.

Samsung Galaxy S9 are aceasta noua functie importanta investigata de catre cei de la Samsung in momentul de fata, un moderator al forumului de discutii din Polonia confirmand faptul ca inginerii Samsung stiu de existenta ei. Majoritatea celor care au raportat aceasta problema a apelurilor telefonice facute de pe Samsung Galaxy S9 sustin ca sunetul apelurilor este disponibil la cam 20 de secunde dupa ce interlocutorul raspunde efectiv la telefon.

Samsung Galaxy S9 – problema majora a clientilor europeni

Samsung Galaxy S9 a avut recent lansata o actualizare menita sa rezolve probleme privind calitatea apelurilor telefonice, insa se pare ca acest lucru nu s-a intamplat, iar clientii sunt in continuare afectati de catre ele. Practic unii dintre clientii care au cumparat Samsung Galaxy S9 pana in acest moment nu-si pot folosi telefoanele pentru a face apeluri telefonice, o problema foarte serioasa care lasa oamenii fara principala functie a unui telefon mobil, unii inlocuind fara succes telefoanele chiar si de pana la 7 ori.

“I have just been talking on a call and the speaker phone kept cutting out and then returning. I have the same issue. Call will drop silent and then come back about 20 seconds later. Reception is perfect. I went and got a new sim from 3 last week thinking mine was faulty or damaged. But it’s still happening now. It’s annoying repeating the same sentences, again and again.”

Samsung Galaxy S9 nu pare sa aiba aceasta problema doar in Europa, clientii din SUA parand sa fie deasemenea afectati, iar din moment ce Samsung o investigheaza, este clar ca numarul celor care au raportat-o este suficient de mare. Samsung Galaxy S9 nu este primul telefon mobil nou care are probleme cu efectuarea apelurilor telefonice, inclusiv cele iPhone ale Apple fiind afectate intr-un moment, sau altul, de probleme similare, ele fiind de obicei rezolvate foarte rapid, asa ca ramane de vazut ce va face Samsung.