Samsung Galaxy S9: Expertii il Declara drept cel mai BUN Telefon

Samsung Galaxy S9 a fost declarat drept cel mai bun telefon de catre expertii in telefonie mobila, noul smartphone al coreenilor intrecand si iPhone X.

Samsung Galaxy S9 Expertii BUN Telefon

Samsung Galaxy S9 a fost declarat de catre expertii de la Consumer Reports drept cel mai bun telefon al momentului, ei testand noul produs al companiei Samsung intr-o varietate de situatii pentru a ajunge la aceasta concluzie. Samsung Galaxy S9 continua un trend vechi de cativa ani, Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S7 fiind declarate deasemenea drept cele mai bune telefoane de pe piata dupa ce au fost lansate de catre compania coreeana.

Samsung Galaxy S9 a fost laudat in primul rand pentru rezistenta la impact, in ciuda faptului ca are inclusiv carcasa fabricata din sticla, el fiind functional chiar si dupa 100 de scapari pe suprafete dure, in timp ce Samsung Galaxy S8 cedase dupa 50. Samsung Galaxy S9 este laudat deasemenea pentru performantele foarte bune oferite de noul chip Snapdragon 845, acesta deschizand aplicatiile si website-urile mult mai repede decat in cazul Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy S9 – expertii il declara drept cel mai bun telefon

Samsung Galaxy S9 este laudat deasemenea pentru noile difuzoare stereo pe care compania Samsung le-a dezvoltat timp de mai bine de un an inainte de a le integra in mod oficial in telefoanele sale. Noua pozitie a cititorului de amprente a fost deasemenea un motiv de lauda pentru Samsung Galaxy S9, expertii considerand ca aceasta schimbare face utilizarea telefonului mult mai buna, reducand timpul necesar pentru a face deblocarea, deoarece pozitia cititorului e mult mai naturala.

“After just 50 drops in our tumbler, the displays on the Galaxy S8 and S8+ were badly broken and not functional. The S9 phones performed much better, though. The S9 made it through 100 drops with just minor scratches. pps open in a snap and mobile websites load quickly when you have a fast internet connection, and the phones don’t get bogged down by fancier features. The Galaxy S9 has a 3,000-mAh battery, and the S9+ battery is slightly larger at 3,500-mAh. But the S9 phones both posted drops in battery life compared with their predecessors.”

Samsung Galaxy S9 are deasemenea camera laudata pentru pozele foarte bune, insa nu se trece peste faptul ca autonomia bateriei este mai slaba decat in cazul Samsung Galaxy S8, chiar si la modelul cu Snapdragon 845. In ciuda acestor probleme, si a altora minore, Samsung Galaxy S9 este plasat de catre Consumer Reports deasupra iPhone X in ceea ce priveste raportul pret-calitate, el fiind recomandat pentru clienti in detrimentul telefonului fabricat de catre compania Apple.