Planeta Venus: Descoperire INCREDIBILA care a UIMIT Toata Lumea

Planeta Venus are parte de o dezvaluire incredibila facuta de catre cercetatori, iata ce au reusit acestia sa descopere dupa un an de analiza a corpului ceresc.

Planeta Venus Descoperire INCREDIBILA care a UIMIT Toata Lumea

Planeta Venus face parte din sistemul nostru solar, insa nu se vorbeste chiar atat de mult despre ea, desi are cateva mistere care n-au fost chiar atat de usor de deslusit pana in prezent. Mai exact, cercetatorii au descoperit acum ca planeta Venus nu a avut chiar atat de multa apa precum s-a estimat pana in prezent, la aceasta concluzie ajungandu-se dupa ce a fost analizat modul in care s-a scurs lava din vulcanii sai pe suprafata corpului ceresc.

Planeta Venus are lava formata din bazalt, iar aceasta s-a scurs pe o buna parte din suprafata sa de-a lungul timpului, facand uitata ideea ca pe suprafata ar fi putut exista apa multa, asa cum se credea. Desi se credea ca formele de relief de pe planeta Venus ar fi fost formate din granit, la fel precum continentele de pe Pamant, in cazul planetei noastre oceanale fiind cele care au contribuit la formarea lor in decursul milioanelor de ani.

Planeta Venus: Descoperire INCREDIBILA care a UIMIT Toata Lumea

Planeta Venus Descoperire INCREDIBILA care a UIMIT Lumea

Planeta Venus a avut formele de relief create intr-un mod complet diferit, iar asta deoarece lava cursa din vulcanii planetei pe suprafata a contribuit la formarea formelor de relief, iar acea lava era formata din bazalt. In urma acestor descoperiri, cercetatorii au ajuns la concluzia ca planeta Venus nu seamana chiar atat de mult cu Pamantul, asa cum credeau ei, dar si ca nu ar fi avut chiar atat de multa apa precum se credea initial.

Planeta Venus a avut aceste concluzii dezvaluite de catre cercetatori dupa un an de zile de analiza a imaginilor cu acest corp ceresc, deci au petrecut foarte mult timp inainte sa publice descoperirile. Ceea ce au dezvaluit ei in legatura cu planeta Venus este foarte interesant, si ne arata cat de mult inca nu stim in legatura cu planetele care se afla la foarte mare distanta de Pamant, si inca ascund foarte multe secrete.