Carrefour: Schimbarea Oficiala pentru Clientii din Romania

Carrefour imbunatatiri

Carrefour este unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania in momentul de fata, si are magazine care acopera intreaga tara, impreuna cu servicii de ultima generatie pentru clienti. Unul dintre ele este aplicatia pe care Carrefour o ofera pentru toti clientii care sunt interesati sa-i cumpere produsele de oriunde din Romania, si vor sa aiba parte de o experienta mult mai buna cand fac asta, indiferent in ce locatie din tara fac acest lucru.

Carrefour a actualizat in a doua parte a lunii trecute aplicatia pe care o ofera pentru iPhone si Android, luand decizia de a le oferi clientilor sai o serie de beneficii extrem de interesante in toata Romania. Mai exact, Carrefour a decis sa implementeze in aplicatie vouchere pentru diverse game de produse pe care le vinde, iar ele le aduc clientilor optiunea de a beneficia de reduceri in momentul in care merg in diversele locatii din tara pentru a cumpara ce este in oferta.

Carrefour: Schimbarea Oficiala pentru Clientii din Romania

Carrefour spune deasemenea ca a implementat si o serie de experienta personalizate pentru clientii sai din toata tara, astfel incat sesiunile lor de cumparaturi sa fie mult imbunatatite. In aceeasi masura, inclusiv functionalitatea Self Scan a fost imbunatatita major de catre cei de la Carrefour cu aceasta actualizare, atat cand vine vorba despre interfata sistemului, cat si in ceea ce priveste metodele de scare ale produselor cumparate.

Carrefour are acum si pagini cu produsele pe care le vinde in toate locatiile din tara, impreuna cu o sectiune in care listeaza facturile pentru cumparaturile clientilor sai. Carrefour a implementat toate aceste noutati pentru a le oferi tuturor romanilor mai multe beneficii atunci cand ajung in oricare dintre locatiile sale, si asta in conditiile in care oamenii vor sa aiba parte de mai multe reduceri, dar si digitalizare a procesului de achizitie a produselor din hypermarket-uri.

Carrefour isi distribuie in mod gratuit aplicatia pentru iPhone si Android prin intermediul App Store si Google Play Store chiar acum, asa ca o puteti descarca de acolo.