Valeriu Gheorghita: Noi Centre de Vaccinare la Vamile din Romania

Valeriu Gheorghita Centre Vaccinare Vami Romania

Valeriu Gheorghita a dezvaluit ca noi centre de vaccinare vor fi facute la principalele treceri de frontiera din Romania, insa si in aeroporturi, in weekend urmand a fi organizat un maraton de vaccinare la aeroportul din Brasov, pentru cei interesati.

Valeriu Gheorghita spune ca la Nadlac si Vama Bors ar urma sa fie facute primele centre de vaccinare din vami, insa n-ar fi exclus sa vedem centre si in alte puncte de intrare in tara noastra, vaccinul de la Johnson & Johnson urmand a fi folosit in ele.

“Deja încep să fie active şi vor fi mai multe centre operaţionale în punctele de frontieră, în zonele de intrare în ţară, atât în aeroporturi, mai ales cele care au zboruri internaţionale, cât şi la punctele terestre – Nădlac, Vama Borşa, Satu Mare, pentru a avea posibilitatea, în mod deosebit pentru cetăţenii români din diaspora care revin în ţară să se poată vaccina, majoritatea din centre vor avea alocat vaccin de la compania Johnson & Johnson care se face într-o singură doză.

În felul acesta, opţiunea şi strategia noastră e aceea de a distribui vaccinuri acolo unde este cel mai mare număr de persoane şi unde, evident, există şi doritori. Cam acestea ar fi lucrurile de noutate pe care am vrut să vi le prezentăm astăzi. O să începem cu partea de întrebări.”