Valeriu Gheorghita: Riscul Grav Ignorat Total in Plin Val 4

Valeriu Gheorghita emite o atentionare extrem de serioasa pentru romanii din toata tara in legatura cu un extrem de periculos risc ignorat de catre milioane de oameni, dar unul care poate produce probleme extrem de mari pentru foarte multe persoane in acest val 4 de infectari cu Coronavirus.

Valeriu Gheorghita vorbeste despre reinfectarea romanilor care s-au vindecat in urma infectarii in ultimele 6 luni de zile, o problema foarte serioasa peste care nu trece oricine, existand posibilitatea ca acest lucru sa se intample inclusiv pentru cei care s-au vaccinat dupa infectare, asa ca trebuie sa fim extrem de atenti la ceea ce se intampla.

Este categoria cu cel mai mic risc de infectare. Nu avem aceste informaţii. Într-adevăr, zilnic aţi văzut că sunt raportate cazuri de reinfecţii la persoanele care au făcut boala cu mai mult de şase luni în urmă.

Asta arată un lucru evident şi anume că imunitatea obţinută la trecerea prin boală nu este suficient de protectoare, majoritatea fiind nevaccinaţi. Ca atare, este foarte important fie să ne vaccinăm într-un număr cât mai mare sau să respectăm măsurile de prevenţie cât putem de bine.