iPhone 13: Cand se Lanseaza si Preturile pentru Noile Modele

iPhone 13 Cand se Lanseaza Preturile Modele

iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max intra in linie dreapta pentru lansare in aceasta perioada, compania Apple stabilind cu siguranta toate detaliile pentru inceperea vanzarilor noilor modele, iar acum aflam unele dintre cele importante.

iPhone 13 ar urma sa fie lansat in luna septembrie impreuna cu celelalte modele din serie, adica se revine la perioada obisnuita pentru lansarile noilor modele de telefoane ale companiei APple, iar conferinta de prezentare ar trebui sa aiba loc inainte de jumatatea lunii.

iPhone 13 este asteptat cu un nou procesor inclus intr-un chip A15 Bionic produs folosind un proces de fabricatie de 5nm+, mult mai eficient energetic decat cel din modelele actuale, dar si cu performante mult mai bune decat cel folosit in modelele de acum.

iPhone 13 ar urma deasemenea sa vina cu noi baterii de capacitate mai mare, cu noi camere mult mai bune, cu suport 5G pentru mai multe tari de pe glob, dar aici sunt doar o parte dintre toate surprizele grozave pe care Apple le pregateste pentru noi.

“Ne așteptăm ca Apple să își mențină strategia de prețuri agresivă pentru a spori livrarea. În plus, întrucât seria iPhone 13 va reveni din nou la lansarea din septembrie. Ultimele noastre investigații indică faptul că unele dintre actualizările hardware notabile ale iPhone 13 se referă la SoC (fabricat la nodul de 5 nm +, care permite performanțe îmbunătățite și consum redus de energie), afișaj și cameră. În plus, telefoanele iPhone cu suport pentru 5G mmWave vor fi disponibile pentru vânzare în mai multe țări după lansarea iPhone 13.”

iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max ar trebui sa aiba preturi extrem de similare cu cele care sunt oferite pentru modelele din seria iPhone 12, astfel ca ramane sa vedem ce va anunta compania Apple peste aproximativ o luna de zile.