Cum salveaza Cydia si TinyUmbrella SHSH-urile

Am observat ca multi dintre voi sunt confuzi in legatura cu fisierele SHSH salvate de Cydia pentru telefoanele voastre, asa ca prin acest articol voi incerc sa va explic de ce aveti fisiere SHSH pentru anumite versiuni de firmware salvate in Cydia desi nu ati avut acea versiune de firmware instalata vreodata in iPhone/iPod Touch. Cydia si TinyUmbrella salveaza intotdeauna fisiere SHSH DOAR pentru versiunea de firmware curenta(4.0.1 in cazul de fata) si asta deoarece Apple semneaza fisiere SHSH doar pentru cate o versiune de firmware odata. Niciodata nu veti putea salva fisiere SHSH pentru o versiune veche sau viitoare a unui firmware ci NUMAI pentru cea curenta.

Pentru ca TinyUmbrella sau Cydia sa salveze SHSH pentru un firmware NU este necesar ca acea versiune de firmware sa fie instalata in telefonul vostru! Spre exemplu : daca acum aveti firmware 3.1.3 in terminal atunci puteti salva SHSH DOAR pentru 4.0.1(chiar daca nu e instalat in terminal) deoarece aceasta este versiunea curenta de firmware pentru care se pot salva SHSH-uri.

Asa ca daca aveti firmware 3.1.3 pe telefon si aveti SHSH pentru 4.0/4.0.1 salvat in Cydia desi nu ati avut niciodata acea versiune de firmware, veti sti de acum incolo din ce cauza sunt si acele SHSH-uri salvate.