FIFA 11 disponibil pentru iPhone/iPod Touch/iPad

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N6KBE7E_cwE[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4hbtCQtJusk[/youtube]

EA Games a lansat ieri in AppStore versiunea pentru iPad, iPhone si iPod Touch a celebrului joc de fotbal din seria FIFA. Din pacate nu am apucat inca sa il joc insa din clipurile video pare a fi un adevarat hit si ar trebuie sa fie asa pentru ca aplicatia are 848MB!! Da, ati citit bine si cred ca este cea mai mare aplicatie disponibila in AppStore in momentul de fata. Pun aceasta dimensiune pe compatibilitatea cu ecranul retina al iPhone 4 dar si compatibilitatea cu tableta iPad, adica toata grafica necesara compatibilitatii cu aceste terminale ocupa foarte mult, but who cares atat timp cat jocul arata foarte bine din punct de vedere grafic.

EA Games pare a fi lucrat destul de mult la aceasta versiune a FIFA avand in vedere ca jocul este compatibil cu majoritatea iDevice-urilor, a fost introdus un D-pad, plus cateva moduri noi de joc. Voi incerca jocul si voi reveni cu o impresie personala, insa majoritatea celor care l-au testat spun ca e cel mai bun joc din serie.

Desi are peste 800 MB, FIFA 11 costa doar 3.99€, un pret foarte foarte bun as zice eu(deocamdata). FIFA 11 poate fi descarcata din Ro AppStore de aici.