Cumpara iPad 2 cu 3% discount de la iDevice.ro

Apple va deschide oficial maine sesiunea de comenzi pentru tableta iPad 2 in magazinul online Apple urmand ca mai tarziu tableta sa fie disponibila pentru achizitie si din magazinele fizice. V-am spus inca de acum cateva zile ca intentionez sa achizitionez o tableta iPad 2 iar acum va spun de unde o iau eu si de unde o puteti lua voi cu o reducere de 3% numai pentru ca sunteti vizitatori ai iDevice.ro. iPad2.ro este site-ul prin care imi voi achizitiona tableta, el este detinut de aceeasi echipa care se afla in spatele platformei ecomenzi.com, echipa care pana in momentul de fata au livrat cateva mii de comenzi pentru clienti din Romania.

Pe iPad2.ro gasesti lista cu preturile pentru fiecare model al tabletei iPad 2 iar la pretul final se adauga o reducere de 3% oferita special pentru utilizatorii iDevice.ro. Poate nu vi se pare o reducere mare insa in functie de modelul tabletei, aceasta reducere v-ar putea oferi sansa de a achizitiona un dock sau un adaptor HDMI pentru iPhone si iPad, de exemplu. Prin iPad2.ro puteti achizitiona nu doar tableta iPad 2 insa si orice accesoriu disponibil in Apple Store, deci si SmartCover si dock si adatorul HDMI/etc. Daca achizitionati mai multe tablete veti beneficia de reducere in functie de cantitatea comandata, site-ul afisandu-va in cosul virtual reducerea aplicatia pentru fiecare tableta in plus comandata. Reducerea finala poata ajunge si pana la 25% in functie de numarul de tablete comandate iar pretul de pe site este cel final. Reducerea de 3% se aplica pe langa reducerea mentionata anterior si pentru a beneficia de ea trebuie sa trimiteti un e-mail la zaone@zaone.ro cu adresa de e-mail folosita de voi la plasarea comenzii.

Pretul produselor Apple din Apple Store NU contine TVA-ul de 9%, deci la orice pret gasiti in Apple Store SUA trebuie sa adaugati inca 9% ce reprezinta TVA si aveti pretul final.

Aceasta reducere de 3% este disponibila numai astazi si maine asa ca grabiti-va!

So, asta e tot, eu abia astept sa imi ajunga tableta iPad 2 16 GB Wi-Fi + 3G ! BTW, nu uitati sa impartasiti cu prietenii vostri oferta, cu cat va adunati mai multi la o comanda cu atat mai mult scade pretul 😉