iPad HD ar putea fi denumirea noii tablete ce urmeaza sa fie prezentata maine de catre Apple

  In vara anului trecut cei de la TheVerge anuntau lumea intreaga ca iPad HD ar putea fi denumirea noii tablete pe care Apple o avea in proces de dezvoltare. In luna februarie v-am prezentat imaginea de mai sus in care va confirmam denumirea noii tablete si dupa ce informatia a fost preluata de Gizmodo, si alte cateva zeci de site-uri, cei de la cNET vin acum sa confirme faptul ca iPad HD va fi de fapt iPad 3. Ei au informatiile de la diverse surse din interiorul companiei Apple si daca e sa le coroboram cu informatiile din imaginea de mai sus si cu cele descoperite de altii atunci se pare ca noua tableta va avea aceasta denumire.

CNET has learned that Apple’s next tablet will be called the iPad HD instead of the iPad 3. A developer who’s previously provided reliable information with respect to things Apple and otherwise tells us the next iPad uses the HD moniker instead of going with “iPad 3.”

  cNET a discutat si cu proprietarii unor domenii precum iPadHD.com, iPadHD.co.uk si iPadHD.biz iar niciunul dintre ei nu a fost contactat de catre Apple pentru achizitionarea domeniilor dar lucrul acesta s-ar putea intampla in zilele/saptamanile urmatoare. Deocamdata dovezi 100% clare si sigure ca Apple va folosi aceasta denumire nu exista insa tot mai multe informatii dau de inteles ca acest lucru se va intampla. Daca va intrebati totusi care este ratiunea din spatele denumirii, ei bine Retina Display-ul cu rezolutie 2048 x 1536 Full HD pare sa ii fi convins pe cei de la Apple sa ofere tabletei o denumire care poate fi promovata extrem de bine.

6 COMENTARII

  1. Mi se pare acest ”HD” cel mai penibil subnume… Inca sper ca noul ipad prezentat miercuri sa isi continuie seria de nume… ”3” si atat . . 🙂

    Daca nu va fi asa…o sa incep sa ii simt lipsa lui Steve J, tot mai mult.

  2. Ma bucur ca acest site a ajuns sa fie o sursa de informatii pertinente si pentru site-urile de afara. Bravo Zaone. Keep it up.