De ce nu pot face OTA update la iOS 6 beta 2?

  In aceasta seara Apple a lansat iOS 6 beta 2, o noua versiune a sistemului de operare pentru iDevice-urile sale. Imediat dupa lansarea acestei noi versiuni a iOS foarte multa lume s-a grabit sa faca OTA update direct din aplicatia Settings, insa din pacate a constatat ca acolo nu apare vreun update, iOS-ul spunand ca are deja cea mai recenta versiune instalata. Ei bine totul tine de cache-ul aplicatiei Settings si de conexiunea voastra de internet, aceste doua variabile trebuind eliminate pentru ca acel update sa apara acolo.

  Eu eram conectat la o retea Wi-Fi si update-ul nu imi aparea in aplicatia Settings, iar pentru a il face sa apara a trebuit sa dezactivez conexiunea Wi-Fi, sa raman pe conexiunea de internet 3G, sa inchid aplicatia Settings inclusiv din task switcher, sa o redeschid, sa merg in meniul OTA Update conectat la reteaua 3G si apoi am vazut update-ul. Practic trebuie sa deconectati de la conexiunea de internet pe care o aveti, sa va conectati la alta si sa inchideti complet, iar mai apoi sa redeschideti aplicatia Settings, iar update-ul va fi afisat.

  Va spun ca dupa update iOS-ul nu mi-a cerut sa fac o noua activare, deci din acest punct de vedere nu ar trebui sa aveti probleme.