Sparrow+ update este disponibil in Cydia, rezolva unele probleme, aduce imbunatatiri pentru sistemul de notificari Push

  Sparrow este fara indoiala una dintre cele mai bune aplicatii de tip mail pentru iOS, dar marea sa problema sta in faptul ca nu trimite nativ notificari Push pentru utilizatori. Dezvoltatorii sai au intentionat sa implementeze un sistem de notificari push in aplicatie, insa dupa ce au fost achizitionati de catre Google totul a fost dat uitarii si utilizatorii care au cumparat aplicatia au ramas fara acel sistem daca nu au jailbreak. Daca au jailbreak, atunci un tweak numit Sparrow+ transforma aplicatia Sparrow in aplicatia nativa pentru trimis email-uri, insa implementeaza si notificarile push. Practic Sparrow+ va permite sa deschideti aplicatia Sparrow de fiecare data cand o alta aplicatie va cere sa trimiteti cuiva un email, insa acest lucru nu se aplica si la aplicatiile native ale iOS-ului care fac trimitere tot la aplicatia Mail.

Sparrow Push is not needed anymore for enabling push notifications, Sparrow+ does everything on its own and enable banners too. Enables Sparrow to run on the iPad in full screen mode (still buggy and have glitches). Sparrow+ doesn’t need to be updated for each new Sparrow version from now on, this version will work on all future updates. Fixed a memory leak. You can set a timer for when notifications to be pushed or you can just choose to push them instantly.

  Sparrow+ este disponibila de ceva vreme in Cydia, iar aseara a fost actualizata si trimite notificari Push fara a mai necesita instalarea tweak-ului Sparrow Push. Notificarile pot fi programate sau pot fi trimise de indata ce un email nou este primit in contul vostru, aplicatia avand un meniu de setari in care puteti alege modul in care ea functioneaza. Sparrow+ face aplicatia Sparrow oarecum nativa cu tableta iPad, permitand rularea ei pe intreg ecranul, insa dezvoltatorul sustine ca anumite buguri inca exista. Sparrow+ este disponibila gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.