xRec – o noua aplicatie a App Store care inregistreaza tot ce faci pe ecranul iDevice-ului tau (Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2elcrXkjbY0[/youtube]

  xRec este denumirea unei noi aplicatii lansata ieri in App Store, iar cu ajutorul sau puteti inregistra tot ceea ce se intampla pe ecranul terminalelor voastre, insa puteti inregistra chiar si un feed audio transmis prin microfon. Exact precum in cazul aplicatiilor disponibile in Cydia, xRec inregistreaza tot ceea ce faceti pe dispozitivul vostru, indiferent ce aplicatii utilizati, sau cum le utilizati. In baza descrierii prezentate de catre dezvoltator, aplicatia a avut denumirea Screen Recorder HD, iar in App Store a ajuns sub un alt nume, cel mai probabil in ideea de a ii pacali pe cei de la Apple pentru a permite instalarea sa.

Record your iPhone’s screen with one tap. For showing your gameplays, scores, favorite apps and anything you want, Screen Recorder HD is your app. How to use:

Warning : You need internet connection for first use.

  1. Open Screen Recorder HD
  2. Tap Settings and set the orientation according to what you will record
  3. Tap Record and tap Start button
  4. Press Home button and open anything you want
  5. After finishing your work, open Screen Recorder and tap Stop button
  6. Wait for encoding, then tap Videos
  7. You will see your video there. Tap blue indicator on video and save it to Camera roll. That’s all.

  xRec este disponibila doar intr-o versiune compatibila cu terminalele iPhone, iar pentru a o activa prima oara va trebui sa fiti conectati la internet. Toate clipurile video inregistrate folosind xRec sunt disponibile direct in aplicatie. Puteti descarca aplicatia din App Store apasand butonul gri de mai jos. Avand in vedere ca aplicatia nu respecta intocmai standardele Apple, va recomand sa o cumparati rapid, deoarece va fi retrasa la fel de rapid din App Store.

Pretul initial:
Numele:
xRec

1.79

s





Developer: AKIN OGUNC
Categoria: Entertainment


Descriere: Record your iPhone’s screen with one tap. For showing your gameplays, scores, favorite apps and anything you want, Screen Recorder HD is your app.

Trailer : http://www.youtube.com/watchv=2elcrXkjbY0

Scr…


Dimensiunea aplicatiei este: 4.2 Mb