iOS 7.1 reduce substantial autonomia bateriei iPhone, iPad si iPod Touch-urilor

  Daca dupa instalarea iOS 7.1 ati observat ca autonomia bateriei iDevice-ului vostru nu mai este la fel de buna precum era inaintea update-ului, ei bine va anunt ca nu sunteti singurii care intampina probleme. Se pare ca un numar destul de mare de utilizatori obtine autonomie mai slaba dupa instalarea acestui update si Apple a aflat cu siguranta despre problema. Din pacate nimeni nu are o rezolvare garantata pentru ea, insa un restore cu evitarea reinstalarii unui backup pare sa ajute cel mai mult in majoritatea cazurilor, dar acest lucru presupune renuntarea la toate informatiile salvate in acel backup.

  Dupa cum puteti observa si din imaginea de mai sus, doar iPod Touch 5G, iPhone 5 si iPad Mini cu Ecran Retina nu ar avea o autonomie cu mult mai mica dupa instalarea acestui update, insa in restul cazurilor diferentele nu sunt foarte mari. Instalarea iOS 7.1 pare a reduce autonomia iDevice-urilor cu pana la 5% in majoritatea cazurlor, doar iPad Mini cu Ecran Retina parand a avea o autonomie cu pana la 10% mai slaba, dar vorbim doar despre un singur test.

  Nu uitati ca aceste estimari sunt extrem de subiective si sunt in general facute in baza aprecierii utilizatorilor in legatura cu gradul de utilizare al terminalelor, insa pe masura ce folosesti un dispozitiv mai mult, autonomia se reduce in consecinta. Voi ce parere aveti despre autonomia bateriei in iOS 7.1?