OS X Yosemite public beta 2 si iTunes 12 beta au fost lansate de catre Apple

  La mai bine de 3 saptamani de zile distanta de lansarea OS X Yosemite intr-o versiune speciala pentru utilizatorii obisnuiti, compania Apple a lansat acum cel de-al doilea beta build public. Compania americana nu listeaza schimbarile implementate in aceasta versiune a sistemului de operare, insa probabil vorbim despre rezolvarea unor probleme existente in build-ul anterior si imbunatatirea performantelor generale.

  Impreuna cu acest build, compania Apple a lansat si o noua versiune beta a iTunes 12, dar fara a lista noutatile pe care le ofera prin acest update. iTunes 12 va aduce o noua interfata imbunatatita, suport pentru Family Sharing, noi metode de a vizualiza playlist-urile si un nou mod de a vizualiza informatiile despre melodii. Ambele update-uri sunt disponibile pentru utilizatorii obisnuiti prin sistemul Software Update al OS X.

UPDATE: Conform changelog-ului publicat pentru OS X Yosemite public beta 2, Apple sustine ca Safari ar putea avea probleme in timpul vizualizarii continutului netflix, iCloud ar putea avea probleme in a afisa achizitiile partajate, in timp ce iPhone are listate o multitudine de alte probleme.