Firewall IP acum in cydia

Firewall-iP-iPhone Nu de mult povesteam despre Firewall IP si cat de buna este aplicatia in special pentru cei care nu detin abonamente de date cu trafic nelimitat. Ieri aplicatia a aparut in Cydia, pentru ca Apple nu ar accepta niciodata asa ceva in AppStore, la pretul de 1.99 $. Un chilipir practic comparat cu banii pe care ii poti cheltui daca nu esti atenti si faci trafic.

Aplicatia este foarte simplu de folosit si permite creearea de reguli pentru fiecare din aplicatiile instalate pe telefon. Practic este o continuare a aplicatiei Privacy lansata cu cateva luni in urma.

Articolul precedentblacksn0w azi!!!
Articolul următorProbleme server
Cu o experienta de peste 10 ani in acoperirea in scris a celor mai importante evenimente din Romania si intreaga lume, sunt un pasionat de informatii, tehnologie, sport si calatorii. Sunt un cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.