Repeat Memory Free – memory tool pentru iPhone

Repeat Memory Free este un patch pentru iPhone/iPod Touch care elibereaza automat o anumita parte din memorie daca aceasta scade sub o valoare prestabilita de utilizator. Patch-ul este facut in asa fel incat la anumite intervale de timp verifica sa vada daca pragul minim a fost atins pentru a incepe procesul de recuperare a memoriei, default pragurile sunt acestea : iPhone 2G (10MB), iPhone 3G (20MB), 3GS iPhone (40MB), iPod Touch 1G/2G (10MB) et iPod Touch 3G (20MB).

Repeat Memory Free este foarte folositoare pentru posesorii de iPhone 2G/3G cat si pentru cei cu iPod Touch 1G/2G pentru ca aceastea sunt device-urile care sufera cel mai mult din cauza memoriei, pentru iPhone 3GS si iPod Touch 3G patch-ul este cam degeaba pentru ca extrem de rare sunt cazurile in care reusesti sa ajungi la 40/20MB liberi pe aceste 2 terminale. Dupa cum spuneam, patch-ul verifica in mod automat daca pragul minim a fost atins asa ca o valoare mica setata pentru intervalul de cautare va duce la un consum ridicat al bateriei, iar o valoare mai mica va duce la un consum mai mic.

Ieri a fost lansata versiunea Repeat Memory Free 2.5.1 beta iar astazi versiunea 2.5.2 asa ca voi posta changelog-ul pentru amandoua :

2.5.2 beta
– A plus “+” sign will appear during the script is running. An optiron is added to the settings menu.
– Implemented check for Cydia. When Cydia is running the script will not run.
– Implemented check for iTunes. When synchronising or backing up, the script will not run.
– Improved code so that “apply changes” will run better.

2.5.1 beta
– Removing temp “.s.cy” files from /var/tmp
– fix ipod quitting when foreground without playing
– improved algorithm for performance

Pentru cei interesati, aplicatia poate fi downloadata din repo-ul xsellize : http://cydia.xsellize.com/ . Daca nu stiti cum puteti adauga surse in Cydia atunci consultati tutorialul acesta.