A fost gasit un exploit pentru baseband 05.12.01

Se pare ca in seara aceasta cineva a reusit sa crash-uiasca baseband-ul iPhone-ului si practic a gasit exploit-ul care va duce la urmatorul unlock al baseband-ului 05.12.01 sau al celor viitoare daca nu va exista unul pentru cel din firmware 3.1.3.

Stiu ca la prima vedere poate suna a minciuna insa respectivul a trimis comanda lui MuscleNerd de la Dev Team si aceasta l-a felicitat pentru descoperire deci exploit-ul e bun, exista si poate fi folosit de Dev Team pentru urmatorul unlock! Va folosi Dev Team acest exploit inainte de lansarea noului iPhone? Greu de crezut si asta pentru ca decodarea noului firmware este mult mai importanta decat decodarea firmware-ului 3.1.3 sau 3.2.

Partea buna este ca avem o plasa de siguranta si daca nu vor lansa exploit-ul pana la iPhone OS 4.0 stim sigur ca macar atunci vom putea folosi linistiti noul firmware.

12 COMENTARII

  1. poate ar fi fost mai indicat sa nu publice faptul ca au gasit exploit-ul:) posibil ca atunci cand geohot a zis ca nu e atat de greu. de jailbreak.. so fi referit la asta ca ar fi descoperit si el ceva destul de rapid?:)

  2. Nu cred ca o sa acopere vreodata Apple toate gaurile , pt ca daca nu ar fi accesebil iPhonul la cat mai multe persoane nu ar mai face atata vanzare !! Deci stati linistiti !