redsn0w 0.9.5 beta face jailbreak pentru iOS 4.0 GM din Windows

MuscleNerd tocmai a publicat o versiune pentru Windows a redsn0w 0.9.5 beta cu ajutorul careia puteti face jailbreak pe iOS 4.0 GM pentru iPod Touch 2G si iPhone 3G insa va trebuie o cartela a operatorului de telefonie pe care e blocat telefonul pentru a face jailbreak-ul deoarece hacktivarea va fi inclusa in versiunea redsn0w lansata dupa aparitia iOS 4.0 final.

So cine are un telefon neverlocked sau nu ii pasa de decodare si are cartela de telefonie a operatorului pe care e codat telefonul poate downloada versiunea pentru poate instala iOS 4.0 GM si versiunea pentru windows a redsn0w 0.9.5 beta si face jailbreak fara probleme.

Repet, VA TREBUIE CARTELA OPERATORULUI PE CARE E CODAT TELEFONUL pentru a activa iOS 4.0 GM, deci aceasta versiune de redsn0w NU activeaza NU decodeaza nimic SI NU EXISTA NICI UN SOFT DE DECODARE PENTRU BASEBAND 05.12.01. M-ati omorat cu intrebarile zilele astea desi exista articole peste articole in care am explicat tot ce era de explicat in legatura cu decodarea si jailbreak-ul iOS 4.0.

redsn0w 0.9.5 beta poate fi downloadat de aici : [download id=”50″]

Articolul precedentComparatie intre calitatea filmarii video dintre iPhone 4 si HTC EVO 4G
Articolul următorAre iPhone 4 512 MB RAM?
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.