Prima Pagina activare Tutorial : Cum sa activezi multitasking si homescreen wallpapers pentru iPhone 3G...

Tutorial : Cum sa activezi multitasking si homescreen wallpapers pentru iPhone 3G pe iOS 4.0

Acest tutorial este destinat DOAR posesorilor de iPhone 3G cu iOS 4.0 instalat in telefon. Cu ajutorul sau puteti activa/dezactiva multitasking si homescreen wallpapers NUMAI pe iOS 4.0, acest tutorial NU functioneaza si cu alte firmwares mai vechi.

Pentru a face acest tutorial telefonul vostru trebuie sa fie jailbroken pe iOS 4.0 iar tutorial pentru jailbreak gasiti aici.

Pasul 1

Conectati-va in telefon folosind ifunbox compatibil cu iTunes 9.2 de aici : [download id=”22″]

Dupa ce v-ati conectat in telefon navigati catre /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app.

Pasul 2

Cautati fisierul N82AP.plist si copiati-l in calculator.

Pasul 3

Deschideti fisierul N82AP.plist cu un editor .plist, PLEDIT il gasiti pe internet si functioneaza. Notepad/Wordpad NU deschid fisierul corespunzator asa ca nu incercati cu ele.

Pasul 4

Inainte sa urmati procedura de mai jos puteti verifica in N82AP.plist sa vedeti daca aveti deja :

<key>homescreen-wallpaper</key>
<false/>

sau

<key>multitasking</key>
<false/>

Daca le aveti deja in N82AP.plist atunci tot ce trebuie sa faceti este sa schimbati din “false” in “true”. Daca nu le aveti atunci urmati pasii de mai jos.

Pentru a activa functia Homescreen Wallpapers adaugati urmatorul cod :

<key>homescreen-wallpaper</key>
<false/>

Imediat sub codul acesta :

<key>capabilities</key>
<dict>

Pasul 5

Pentru a activa multitasking adaugat urmatorul cod :

<key>multitasking</key>
<false/>

Imediat sub codul pentru HomeScreen Wallpapers din pasul 4.

Pasul 6

Dupa ce ati terminat procedura salvati fisierul si copiati-l inapoi in telefon in acelasi fisier din care l-ati luat apoi resetati telefonul.

Cand telefonul se va deschide veti avea ambele optiuni activate.

Pentru a scoate multitasking si homescreen wallpapers nu trebuie decat sa inversati procedura de mai sus si sa stergeti liniile de cod adaugate.

 • sebastian

  multitasking si wallpapers se activeaza in momentul cand faci jailbreak si hacktivare cu redsnow doar trebuie bifat…de ce mai e nevoie de asa ceva?…..

 • com

  @Sebastian

  E nevoie de tutorialul asta daca vrei sa nu fii nevoit sa faci restore daca nu-ti place cum se misca ios4 cu multitasking si wallpapers activate sau sa refaci jailbreakul daca vrei sa adaugi functiile astea.

 • REDman

  zaone, nu stiu de unde ai luat tutorialul asta, dar nu trebuiesc decat schimbate niste string-uri din "false" in "true" – pentru homescreen-wallpaper (este string-ul de sub el) si pentru multitasking, la fel, schimbat stringul de sub el din in . nu trebuie adaugat nimic sau sters nimic. tocmai am facut asta si functioneaza fara probleme (cu iFile, SSh cu WinSCP sau i-FunBox prin copierea plist-ului in calculator, edidat si recopiat pe telefon). recomand sa va faceti o copie de siguranta a acestui plist pentru orice eventualitate

 • REDman

  edit, nu stiu de ce nu apar cum trebuie ce am scris eu, asa ca incerc altfel, poti sa stergi si postul de mai sus pentru ca nu se intelege nimic

 • Mariusic8

  Sal baieti. Va rog vreau sa stiu, cum se misca ios4 pe 3g, merita sa faci skimbarea asta???? Va multumesc anticipat.

 • sebastian

  nu merita aaaaabsolut deloc pe 3g iOs4 se misca foarte greu

 • @REDman: Am modificat, ar trebui sa fie ok asa. Din pacate nu am un iPhone 3G pe care sa si testez astea.

 • REDman

  este ok 😉

 • gxg2009

  am facut ca in tutorial. am pus false la multitasking si dupa restart nu mai porneste. ramane blocat la poza cu marul.

 • gxg2009

  pana la urma cu ce am gresit? am dat false. a verificat cineva acest tutorial ?

 • REDman

  pai fa-ne si pe noi sa intelegem ce ai facut: ai activat multitasking cand ai facut jailbreak?sau cum ai facut?de ce ai setat false…da mai multe detalii te rog. eu am folosit acest tutorial si mi-a mers perfect.

 • roby

  am un iphone3g jaylbrack facut sau cum se scrie ;)) am facut tot ce scrie in tutorial si am dat restart si ce sa spun merge :X si se misca si mai repede ! am testat tutorialul si merge ! multumesc !

 • Radu

  Cea mai simpla metoda : cydia/search ztoggle/download/install si din el puteti activa sau dezactiva multitaskingul sau wallpaperul !

 • Roby

  Salut deci acest tutorial functioneaza ! numai ca pe iPhone3G este posibil sa se mai greu la deblocare si etc…. unii zic ca se misca mai greu( dece zic asa ?) pentru ca odata ce ai multytaskin sau cum ii zice :)) daca il ai activat , atunci cand intri intr-o aplicatie si iesi ! aceea aplicatie ramanie deschisa si cand vrei sa intri din nou in ea o v-a incarca mai rapid adica o deschide mai repede , dar iphonele tau tot greu se misca 🙁 il chinui mai mult 😀 …….