Prima Pagina Apple Consumer Reports refuza sa recomande iPhone 4

Consumer Reports refuza sa recomande iPhone 4

Consumer Reports ramane pe pozitii si refuza sa recomande iPhone 4 datorita problemelor cu semnalul desi aseara Apple a incercat sa clarifice, in stilul propriu, care sunt cauzele acestei probleme. Consumer Reports a publicat ieri un articol in care ironizeaza cele declarate de Steve Jobs la conferinta de presa iar in incheiere isi sustine declaratiile facute saptamana trecuta, adica nu recomand iPhone 4 consumatorilor.

Sincer sa fiu e un mic paradox aici, Consumer Reports sustine ca iPhone 4 e cel mai bun smartphone de pe piata insa refuza sa il recomande clientilor datorita problemelor cu antena. Daca are probleme cu antena atunci de ce e cel mai bun de pe piata? Daca e cel mai bun de pe piata de ce nu il recomanda? Stiu ca afirmatiile lor privind suprematia au in prim-plan alte caracteristici ale iPhone 4 dar totusi cand spui ca e cel mai bun telefon il si recomanzi.

Consumer Reports believes Apple’s offer of free cases is a good first step. However, Apple has indicated that this is not a long-term solution, it has guaranteed the offer only through September 30th, and has not extended it unequivocally to customers who bought cases from third-party vendors. We look forward to a long-term fix from Apple. As things currently stand, the iPhone 4 is still not one of our Recommended models.

 • DPiPad

  Dar cine sunt consumer astia?

  Pana la urma Apple a clarificat ieri totul.

  Nu-ti convine iPhone 4? Ai 30 de zile sa-l dai inapoi si-ti primesti banii daca nu dai cu el de pamant. Sa vedem cati vor fi din astia. 0,1%?

 • mariusic8

  cel mult 0.1

 • Florin

  cum a clarificat ? aratand cu degetul spre alte telefoane care fac la fel ? asta nu e rezolvare – e scuza. Apple nu tre sa ii intereseze ce fac altii, ar trebui sa ii intereseze sa faca telefoane ok.

 • glm

  @DPiPad, de Consumer Reports a auzit pana si Steve Jobs, dar de tine sau de mine sigur nu a auzit, asa ca las-o mai moale. Si, da, Apple a clarificat in totalitate ieri un lucru: in cot ii doare de consumatori, li s-a suit asa rau la cap ca nu mai recunosc nici macar evidenta, ba chiar au tupeu sa publice pe site-ul lor asa zisele slabiciuni ale altor terminale, totul ca sa-si acopere insuccesul cu noul iphone4. Problema nu e daca imi convine sau nu iphone4 ci daca sa-l cumpar sau nu. Iar daca apple vinde f. bine (inca) acest smartphone, o face din inertia succesului celorlalte modele (3g si 3gs). E ca si cu basescu, l-au votat acum 6 ani (cand era 3g – de trei ori de gasca…), apoi din nou anul trecut (3gs) si acum l-ar scoate afara in suturi; si el are aceleasi probleme cu emisia catre electorat si, deasemenea, cu receptia problemelor poporului…