Cum se comporta iPhone 4 in afara SUA

Vorbim aici desigur despre probleme cu semnalul pe care iPhone 4 le are atunci cand este tinut in anumite pozitii.  Am citit 2 articole in care se vorbeste despre iPhone 4 si felul in care acesta functioneaza in zone cu acoperire buna/proasta, in Canada si Italia. Primul articol e legat de felul in care se comporta iPhone 4 cu operatorul Rogers din Canada : in zonele cu acoperire buna totul e ok, telefonul pierde 1 linie de semnal daca e tinut necorespunzator insa nu pierde semnalul de tot si nu inchide apelurile. In zonele cu acoperire slaba iPhone 4 a pierdut o singura data semnalul si conexiunea de date, insa acest lucru s-a intamplat doar o data din mai multe incercari, iar rezultatele pentru fiecare incercare au fost variate. In paralel cu iPhone 4 a fost testat si un iPhone 3GS dar si un Google Nexus One, ambele terminale pierzand semnal daca erau acoperite antenele insa niciunul la fel de mult ca iPhone 4.

In cel de-al doilea articol m-am uitat la comentariile utilizatorilor si am observat ca majoritatea dintre ei sustin ca iPhone 4 nu pierde semnalul de tot, cum se intampla in primele filmulete prezentate, si nici nu inchide apeluri. Barele de semnal scad cand este acoperita antena insa nu indeajuns de mult pentru a pierde semnalul complet si pierderea este foarte mica sau deloc in zonele cu acoperire buna.

Pe scurt, acoperirea antenei are efect asupra calitatii semnalului insa daca telefonul pierde sau nu semnal depinde si de acoperirea operatorului in respectiva zona. Nu pot sa spun ca Apple a rezolva problemele cu antena, probabil voi putea spune acest lucru/sau nu abia dupa ce voi lua si eu un iPhone 4.