Prima Pagina Apple Cum se comporta iPhone 4 in afara SUA

Cum se comporta iPhone 4 in afara SUA

Vorbim aici desigur despre probleme cu semnalul pe care iPhone 4 le are atunci cand este tinut in anumite pozitii.  Am citit 2 articole in care se vorbeste despre iPhone 4 si felul in care acesta functioneaza in zone cu acoperire buna/proasta, in Canada si Italia. Primul articol e legat de felul in care se comporta iPhone 4 cu operatorul Rogers din Canada : in zonele cu acoperire buna totul e ok, telefonul pierde 1 linie de semnal daca e tinut necorespunzator insa nu pierde semnalul de tot si nu inchide apelurile. In zonele cu acoperire slaba iPhone 4 a pierdut o singura data semnalul si conexiunea de date, insa acest lucru s-a intamplat doar o data din mai multe incercari, iar rezultatele pentru fiecare incercare au fost variate. In paralel cu iPhone 4 a fost testat si un iPhone 3GS dar si un Google Nexus One, ambele terminale pierzand semnal daca erau acoperite antenele insa niciunul la fel de mult ca iPhone 4.

In cel de-al doilea articol m-am uitat la comentariile utilizatorilor si am observat ca majoritatea dintre ei sustin ca iPhone 4 nu pierde semnalul de tot, cum se intampla in primele filmulete prezentate, si nici nu inchide apeluri. Barele de semnal scad cand este acoperita antena insa nu indeajuns de mult pentru a pierde semnalul complet si pierderea este foarte mica sau deloc in zonele cu acoperire buna.

Pe scurt, acoperirea antenei are efect asupra calitatii semnalului insa daca telefonul pierde sau nu semnal depinde si de acoperirea operatorului in respectiva zona. Nu pot sa spun ca Apple a rezolva problemele cu antena, probabil voi putea spune acest lucru/sau nu abia dupa ce voi lua si eu un iPhone 4.

LIKE
Articolul anteriorOpenAppMkt – un nou AppStore
Urmatorul articolCum functioneaza FaceTime prin 3G
 • Pingback: Tweets that mention Cum se comporta iPhone 4 in afara SUA | Noutati iPhone - tutoriale jailbreaking, unlock, customizare, jocuri. -- Topsy.com()

 • Danut

  Telefonul meu e pe orange si nu am nici un fel de problema cu semnalul. Am incercat sa-l tin in toate felurile dar nu am reusit sa duc semnalul in jos. E foarte tare.

 • Asta e foarte bine.

 • Alin

  Eu, in UK, nu am probleme cu semnalul pe nici unul din cele doua iP 4. Daca acopar zona cu probleme semnalul scade de la 5 liniute la 4, rar 3.

  Depinde si de calitatea semnalului. Cred ca in US o parte din vina o are si AT&T.

 • haosman

  nu stiu unde sa postez ca sa vezi mai rpd asa ca postez aici
  http://gizmodo.com/5601874/jailbreakme-20-jailbre
  ce zici zaone,crezi ca e ceva pe bune,o metoda de jailbreak care a aparut peste noapte?

 • alex™

  @haosman da e pe bune.. de 10 min am facut jailbreak pe iphone 3gs bootroom nou cu ios 4.0.1 proaspat instalat de pe 3.1.3 jailbreak`uit cu spirit..:) doar accesezi jailbreakme.com de pe iphone din safari si astepti..

 • aliennuteteme2003

  mda… e de la comex

 • Alexandru C

  asta incerc si eu…….iti spun in 5 min daca merge varianta asta de JB.

 • Alexandru C

  gata 😉 sooper simplu .:D