Despre decodare pentru iOS 4.1

6

Am vazut ca exista destule intrebari in legatura cu disponibilitatea unei solutii de decodare pentru baseband-ul din iOS 4.1 asa ca m-an gandit sa fac acest articol in ideea de a va lamuri in legatura cu posibilitatea de a folosi un soft de decodare cu iOS 4.1 si baseband-ul 05.14.02. In momentul de fata NU EXISTA nici un program care sa decodeze baseband-ul 05.14.02 din iOS 4.1 asa ca daca aveti acest baseband nu va veti putea decoda telefoanele sub nici o forma si nici nu veti putea face downgrade de baseband pentru ca nu aveti cu ce. Dev Team nu a anuntat ca lucreaza la vreun program de decodare, deci e foarte posibil ca o solutie de decodare sa apara abia dupa solutia de jailbreak pentru iOS 4.2, adica undeva prin decembrie.

iOS 4.2 va fi lansat in noiembrie, insa o solutie de jailbreak va fi disponibila cel mai probabil undeva prin decembrie si tot atunci presupun eu ca vom avea si o solutie de decodare. Va reamintesc, ca duminica NU VETI PUTEA decoda telefoanele cu baseband 05.14.02 si nu exista o data clara cand o solutie de decodare va fi disponibila.

UPDATE: Avand in vedere ca geohot s-a reintors in comunitatea de jailbreak atunci exista o sansa destul de mica, ca el sa faca si o solutie de decodare. Nu exista informatii despre asta, insa el e destul de orgolios si e posibil sa faca o revenire completa, adica sa scoata si o solutie de decodare.