Despre decodare pentru iOS 4.1

Am vazut ca exista destule intrebari in legatura cu disponibilitatea unei solutii de decodare pentru baseband-ul din iOS 4.1 asa ca m-an gandit sa fac acest articol in ideea de a va lamuri in legatura cu posibilitatea de a folosi un soft de decodare cu iOS 4.1 si baseband-ul 05.14.02. In momentul de fata NU EXISTA nici un program care sa decodeze baseband-ul 05.14.02 din iOS 4.1 asa ca daca aveti acest baseband nu va veti putea decoda telefoanele sub nici o forma si nici nu veti putea face downgrade de baseband pentru ca nu aveti cu ce. Dev Team nu a anuntat ca lucreaza la vreun program de decodare, deci e foarte posibil ca o solutie de decodare sa apara abia dupa solutia de jailbreak pentru iOS 4.2, adica undeva prin decembrie.

iOS 4.2 va fi lansat in noiembrie, insa o solutie de jailbreak va fi disponibila cel mai probabil undeva prin decembrie si tot atunci presupun eu ca vom avea si o solutie de decodare. Va reamintesc, ca duminica NU VETI PUTEA decoda telefoanele cu baseband 05.14.02 si nu exista o data clara cand o solutie de decodare va fi disponibila.

UPDATE: Avand in vedere ca geohot s-a reintors in comunitatea de jailbreak atunci exista o sansa destul de mica, ca el sa faca si o solutie de decodare. Nu exista informatii despre asta, insa el e destul de orgolios si e posibil sa faca o revenire completa, adica sa scoata si o solutie de decodare.

6 COMENTARII

  1. ce-i mai place sa salveze situatia:)) pe de o parte, e bine ca o sa avem o metoda, pe de alta parte, iar vom avea probleme cu GPS-ul, wi-fi si celelalte, la fel ca la toate softurile lansate de geohotz

  2. fii baiat destept si vinde’l.. eu, de exemplu mi’am vandut un 3gs 32 gb blocat cu 1400 ron, si exact in aceeasi zi am cumparat tot cu 1400 un 3gs 32 gb alb fullbox , codat pe orange ( sunt pe orange, deci nu ma deranjeaza)… nici nu stii cum te loveste norocul …