Prima Pagina Apple iPhone 4 alb lansat in februarie in Europa?

iPhone 4 alb lansat in februarie in Europa?

3

Desi Apple a anuntat ca modelul alb al iPhone 4 ar putea fi lansat abia in primavara anului 2010, ziarul Seattle Times a publicat un articol in care se specifica faptul ca modelul alb ar putea fi disponibil incepand cu luna februarie 2011. Povestea din ziar se bazeaza pe o discutie avuta de o persoana cu un om de afaceri din Italia care se presupune ca ar testa modelul alb al iPhone 4 inaintea lansarii programate in Italia pentru luna februarie. Italianul sustine ca lucreaza pentru o companie care testeaza aceste terminale pentru Apple si ca motivul pentru care modelul alb nu a fost lansat inca se datoreaza faptului ca, carcasa incepe sa se decoloreze dupa cateva saptamani de utilizare, marginile devenind galbui.

The Italian said he was testing the device for Apple and it will go on sale in Europe in February. That’s a bit earlier than the last release date — the spring 2011 target that Apple provided in October. The Italian told TJ his group at Apple was struggling to keep the edges from yellowing after several weeks of use but he was confident the new body will hold up, according to a writeup on TJ’s blog. TJ said the man also showed him how the antenna had been redesigned to fix a problem with signals dropping when you hold the phone a certain way.

Ca povestea sa fie completa, italianul sustine ca Apple ar fi rezolvat cumva problema cu pierderea semnalului si noul model ar urmas a functioneze fara probleme indiferent cum este tinut de catre utilizatori.

Parerea mea? O poveste inventata… dar nu se stie niciodata.