Prima Pagina iDevices Cel mai bun exploit al lui comex inchis in iOS 4.3

Cel mai bun exploit al lui comex inchis in iOS 4.3

Poate va intereseaza niste vesti bune in legatura cu solutia de jailbreak pentru iOS 4.3. comex a anuntat aseara pe contul sau de pe Twitter ca, cel mai bun exploit al sau pentru iOS 4.3 a fost “inchis” de catre Apple. Asta inseamna ca, comex va trebui sa se “joace” cu celelalte exploit-uri pe care probabil nu le avea pregatite pentru o solutie de jailbreak si a caror implementare intr-o solutie de jailbreak va dura ceva mai mult. Pe de alta parte comex ar putea anunta acest lucru pentru a-i pacali pe cei de la Apple avand in vedere ca se anunta lansarea iOS 4.3 care ar urma sa blocheze o vulnerabilitate a browserului Safari.

Si desigur exista o a treia varianta : comex nu are nici un exploit si nu poate lansa o solutie de jailbreak pentru iOS 4.3. In momentul de fata asteptam solutii de jailbreak pentru iOS 4.3 de la comex si i0n1c iar eu unul cred ca i0n1c ne va face o surpriza placuta.

 • Share it please, pentru cei interesati!

 • Crixalis

  Parca incet dar sigur se apropie sfarsitul jailbreak-ului.

 • Danut

  Si odata cu sfarsitul jailbreak-ului, multi vor renunta la apple:)

 • B06DAN

  Nu are cum sa dispara JB. Intervine saurik cu cateva mii de euro si apare si JB. Cu unlock DA, poate nu o sa mai apara

 • KFF

  Aparatele cu jailbreak sunt doar 10% din parcul total de iDeviceuri . Pe 90% nu ii deranjeaza sa plateasca . Bine , nu sunt romani, rusi , albanezi sau bulgari.

 • Daniel Florescu

  Se face o echivalenţă stupidă între jailbreak şi piraterie. Eu fac jailbreak pentru un singur motiv. Pot cu ajutorul lui Installous să instalez şi să testez aplicaţii. Ceea ce nu îmi place dezinstalez, iar ceea ce îmi place cumpăr. Ca mine sunt majoritatea. Daca Apple ar deschide mai bine ochii şi ar da posibilitatea dezvoltatorilor să pună un trial de 3 zile măcar…

 • Emil

  @Daniel Florescu , fa-mi si mie te rog un print screen cu un iTunes reciept de al tau cu macar 0.99 cheltuiti…. asa zic toti…..testam…. :))

 • Tigris Regalis

  Eu cred că n-a avut @comex niciun exploit, deși anunța asta (nu știu dacă l-a crezut cineva, oricum pe zaone.ro majoritatea am fost sceptici), dar cum s-a lansat iOS 4.3, a început să fie luat la întrebări și a găsit această scuză formală.

  Iar cu nou introdusul ASLR din iOS 4.3 îi va fi și mai greu să găsească ceva, dar măcar va avea o scuză pentru nereușită – ASLR.

 • fabby

  idioti astia cand aveau ceva imediat se laudau chiar daca nu era terminat….ala nici nu a avut asa ceva si acuma incearca sa se scoata…

 • Daniel Florescu

  @ Emil. Vrei sa pari interesant? Ai si tu o parere si vrei sa o impartasesti… Da-mi adresa de mail ca nu am cum urca printscreen de pe iPhone. Si astept scuzele, dupa ce te vei convinge. Asta daca ai demnitate. Ca de, in zilele noastre demnitatea e inlocuita de tupeu, de nesimtire.

 • Emil

  @daniel florescu

 • Daniel Florescu

  @ Emil. Q.e.d. Astept degeaba sa iti ceri scuze.