Prima Pagina iDevices Chronic Dev Team lucreaza la o solutie de jailbreak pentru iPad 2

Chronic Dev Team lucreaza la o solutie de jailbreak pentru iPad 2

Zilele trecute Chronic Dev Team a anuntat pe contul oficial de pe Twitter ca lucreaza la un proiect foarte important pentru comunitatea iPhone. S-a speculat ca ar fi vorba despre o noua solutie de jailbreak pentru iOS 4.3, o solutie de unlock si chiar folosirea SHAtter pentru a face jailbreak pentru iPad 2. Astazi p0sixninja a confirmat ca echipa sa lucreaza la o solutie de jailbreak despre iPad 2 insa nu a dat nici un fel de detalii in legatura cu proiectul in sine. O solutie de jailbreak pentru iPad 2 inseamna o solutie de jailbreak pentru iOS 4.3 si mai mult ca sigur si pentru celelalte iDevice-uri. Desigur ca vorbim despre o solutie de untethered jailbreak.

Cand va fi lansata aceasta solutie de jailbreak? Probabil dupa iOS 4.3.1.

 • outlaw22

  cu unlock pentru 4.2.1 nu se aude nimic?

 • alex

  da chiar ….de unlock nimica….?

 • fofo

  is pe spate cu unlock-u. si-au dat seama, probabil, ca e mai bine sa taca referitor la unlock…k se fac de ras.

 • andreybej

  cred ca trebuie sa ne cumparam cartele din alea care decodeaza iPhone-ul ca asteptam degeaba unlock-ul.

 • outlaw22

  sunt o gramada de ocazionisti care pretind ca iti face idevicul neverlocked contra cost si depinde si de carrier si tara. Stie cineva daca e reala treaba? a mai facut cineva? eu rabdare nu mai am sa astept

 • Petre

  Probabil cand isi vor termina minciunile si vor fii fortati sa faca ceva , satui de injuraturile de care au parte de la oamenii pe care ii ” duc cu presul”.Ahaaaaa, cat de neseriosi mai pot fii.Parca weekend-ul trecut se laudau cu un jail-untether!!!

 • bel

  se roaga la Geohot sa faca ceva=))

 • daniel

  deja e penibila si plictisitoare chestia asta

 • fabby

  lucreaza pe…..era sa zic eu pe ce…n-au mai scos un jailbreak sau un unlock de acum 10 promisiuni in urma

 • ceva oricum o sa iasa la sfarsitul saptamanii ,si asta nu o zic asa caci si eu astept unlock-ul vom vedea s-a facut liniste pe twitter si sa zicem ca se lucreaza de scos trebuie sa scoata pentu ca a trecut ceva timp de cand au scris acel post ca pe 11 martie vor lansa (probabil)ultrasn0w 1.3 si nu a mai iesit nimic ,ceea ce observ e ca ei cam ocolesc unlokul si se baga ba la jaibreak ba la ipad2 ba mai incearca o tentativa de unlock la nu stiu ce baseband da asa vag ,ba il mai pune pe vinceee ala sa mai dea o vorba pe twitter sa iti mai starneasca interesul in caz ca lai pierdut te duce asa cu vorba nimic clar si concret,singurul care cred ca va veni cu unlock va fi musclenerd si hasinserif care de ceva timp e timeout si cica e plecat prin tara si nu are timp de asa ceva ,se lanseaza ipad2 vine 4.3.1 si acus iphone 5 si astia o taraganeaza W;T;F ,,,,vine si unlockul dar greu de tot sunt interese mari se asteapta un ordin de undeva candva nu is toate la intamplare in fine mai asteptam pana la sf luniii ca mult nu mai este cu toate ca poate veni la sf,sapt asteia ;)))