CEO-ul LG confirma implementarea Retina Display in iPad 3

Saptamana trecuta am discutat despre posibila implementare a ecranelor retina in tableta iPad 3 si va spuneam ca Apple testeaza in momentul de fata modele de ecrane Retina Display de la Samsung si LG. Astazi o publicatie din Coreea de Sud a publicat un articol in care prezinta afirmatiile CEO-ului LG care sustine ca ecranele Retina Display vor fi implementate in tabletele iPad 3. El spune gresit ca Retina Display este folosit deja in terminale iPhone si tablete iPad insa cand vorbeste de iPad probabil se refera la prototipurile utilizate de Apple.

He said more smartphone manufacturers will release new models employing LG’s “Retina Display’’ that has been used in iPhones and iPads.

Kwon’s remarks come following talks with Apple to supply picture quality-enhanced Retina Displays for the upcoming iPad 3.

Foarte multi utilizatori(inclusiv eu) au fost dezamagiti ca iPad 2 nu avea Retina Display insa iPad 3 ar putea fi tableta care va rezolva situatia. Apar tot mai multe zvonuri care indica implementarea unui Retina Display in tableta iPad 3 si aceasta confirmare semi-oficiala a CEO-ului LG nu vine decat sa intareasca ideea unui asemenea ecran in viitorul model al tabletei. Eu unul as fi extrem de multumit de un ecran cu rezolutie mare in tableta iPad, cred ca ar imbunatati semnificativ experienta de utilizare a tabletei si ar atrate si mai multi utilizatori pentru Apple.

 

5 COMENTARII

  1. Eu iPhone 5 nu voi lua,am 4 si o sa astept iPhone 6 (nu imi permite nici contractul orange,doar la anu) dar iPad cu retina display daca apare si toamna asta as vinde iPad 2-ul si as face upgrade,doar pentru ecran ar merita.