Apple inregistreaza design-ul unor iconite din iOS si modul de ambalare a produselor din magazine

     Avand in vedere ca Samsung si alte companii asiatice au inceput sa lanseze produse contrafacute ori cu elemente de design “imprumutate” din iOS si iDevice-uri, Apple a decis sa inregistreze in China iconite din iOS si modalitati de ambalare a produselor din magazine. Imaginile de mai sus au fost publicate de oficiul pentru brevete de inventie si marci din China unde Apple a inregistrat design-ul iconitelor aplicatiilor FaceTime si App Store insa pe langa ele avem un nou ambalaj care este cel mai probabil conceput pentru iPod-uri.

China’s Patent and Trademark Office officially published a series of 8 newly granted design patents for Apple Inc. late Friday. The designs noted above cover Apple’s App Store and FaceTime logos and icons in addition to four retail packaging designs which appear to be new. They could simply be representing simpler redesigned iPod nano cases that would allow the packaging to sit on in-store wall hooks or be for a new miniature iOS device or accessory that’s debuting this fall. Time will tell on that front, but for now, the newly granted design patents provide Apple’s legal team with more ammunition against present and future copycat designers.

     Design-urile de mai sus au fost trimise in luna aprilie a acestui an pentru brevetare la oficiul de brevete de inventie si marci din China iar ieri au fost publicate cele 8 imagini protejate de acum si in cea mai mare tara asatica. Vorbim despre design-uri pentru : iconita FaceTime pentru iOS, iconita FaceTime pentru Mac, iconita App Store-ului si logo-ul App Store-ului plus 4 design-uri pentru un nou tip de ambajaj. Desi acum Apple are brevete de inventie protejate in China, mie imi vine greu sa cred ca le va respecta cineva.