Eton prezinta Mobius – carcasa pentru iPhone 4 care foloseste energie solara pentru incarcare

      Mobius este o carcasa produsa de catre compania Eton, carcasa prezentata si la CES 2011 in luna ianuarie a acestui an, carcasa care inca se afla in stadiu de dezvoltare si a ajuns pe rafturile conventiei IFA Berlin 2011. Carcasa celor de la Eton foloseste energia solara pentru a incarca dispozitivele noastre si dupa cum vedeti se poate atasa terminalului ca orice alta carcasa normala. Carcasa vine echipata cu o baterie de 1800 Mah care este capabila sa incarce complet dispozitiviul o data in baza energiei stocate insa folosind echipamentul de incarcare solara putem incarca dispozitivul incontinuu.

       O carcasa cu baterie stim cu totii cat de utila este, insa oare cat de util este sistemul de incarcare solara a terminalului? Conform celor de la Eton, o ora de incarcare solara se traduce in 25 de minute de vorbit la telefon utilizand o retea 3G, 20 de minute de navigat pe internet utilizand o retea 3G, 35 de minute pentru vizionarea unui film si peste 2 ore pentru ascultat muzica. Practic pentru lucrurile importante o ora de incarcare solara nu este de ajuns insa daca te afli intr-un mediu in care nu ai nici o priza langa tine atunci carcasa se va dovedi a fi extrem de utila.

       Deocamdata Mobius nu este disponibila pentru achizitie in momentul de fata insa cand va fi lansata va costa probabil in jur de 100$.

1 COMENTARIU