Video: VelPad ajuta la montarea unui iPhone pe aproape orice suprafata

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CBOIbG8Bk5k[/youtube]

  VelPad este un nou proiect publicat recent pe site-ul Kickstarter care are menirea de a ajuta la dezvoltarea unui accesoriu pentru terminale iPhone 4 care ar permite montarea dispozitivelor pe orice suprafata. Noul accesoriu este format dintr-o folie care se lipeste pe terminale iPhone 4 insa are in partea din spate material velcro sau “scai” pe care il utilizati cel mai probabil la haine, genti, etc. Acest material permite atasarea terminalului nostru pe aproape orice suprafata, fiind acompaniat desigur de o alta folie care trebuie lipita pe suprafata unde dorim sa atasam terminalul iPhone.

I have always been fascinated with Velcro and how easily it can hold things securely and detach itself safely. Velcro comes in two pieces: a “hook” side that feels rough, and a “loop” side that feels soft, which we will call the “Base”.  The “hook” side clings on to the “loop” side and when torn apart, it gives its signature ripping sound. But the problem with current Velcro is that the hook side feels “scratchy” when you run your fingers over it, and over time it catches lint and other dirt.

  Fiind un proiect care asteapta finantare, VelPad nu este inca disponibil pentru achizitie insa dupa cum se desfasoara lucrurile se pare ca in 2 luni produsul s-ar putea sa fie disponibil pentru achizitie pe piata. Daca va intereseaza sa faceti o donatie si sa primiti un asemenea produs atunci va recomand sa vizitati pagina proiectului.