Prima Pagina Apple PodMail permite trimiterea prin email a melodiilor dintr-un iDevice

PodMail permite trimiterea prin email a melodiilor dintr-un iDevice

    PodMail este, probabil, primul tweak pentru iDevice-uri care permite utilizatorilor sa trimita prin email orice melodie disponibila in aplicatia iPod din iOS. Tweak-ul este implementat direct in aplicatia iPod a iDevice-urilor noastre, mai exact in sectiunea Other unde exista acum o optiune de a trimite melodii prin email. In acea sectiune avem listate toate melodiile din terminalul nostru si o simpla selectare a unei melodii sau a unui clip video ne aduce posibilitatea de a trimite respectivul fisier multimedia catre orice adresa de email dorim.

Send songs by email directly from iPod app! Even if DeleTrack didn’t work for you, this will, I promise! Go to iPod app -> Other -> Mail songs; here you’ll see a list of all of your songs. Touch any of them to send it via e-mail. (see Screenshots below for help) Note: though this tweak uses MFMusicLibrary, it uses it for reading only. Thus, you don’t have to do any hacking with your device, it will work out of the box!

   Apple nu doreste sa ne dea posibilitatea de a trimite melodiile prin Bluetooth catre alte dispozitive dar acum avem posibilitatea de a face acest lucru prin email intr-un mod cat se poate de simplu. PodMail este disponibil gratuit in Cydia in repo-ul BigBoss si functioneaza pe iOS 4.

 • Alex

  Ce faceam fara Cydia !! …dar totusi transferul prin mail a unui continut video este o adevarata aventura ..dureaza enorm de mult …bluetooth e super util ,banii sunt mai importanti pentru apple decit nevoile clienului ..

 • Altceva in afara de a lasa comentarii anti Apple mai stii sa faci? Din toate comentariile 99% sunt anti Apple si pro Samsung. Majoritatea n-au nici un rost si sunt lasate doar pentru a spune ca Apple nu are aia si Samsung are cealalta.

 • mihaifoto

  Avem mail pt transfer. Ce atata bluetooth care oricum e foarte lent si esti limitat la 10 m?!

 • Alex

  Bun recunosc ,sunt cam dur cu apple ….cum ar suna sa spun eu acum ..apple a facut treaba buna cu lipsa bluetooth ?? .. Cind stiu clar ca este super necesar ..sa fiu fatarnic clar nu pot ..apple e unic stiu asta a facut in patru ani cit altii in 20 ..folosesc iphone din 2008.. Daca intelegi .am beneficiat de fiecare vesiune de ios de fiecare update disponibil,de produse noi stiu tot ,, poate unii de pe idevice nu stiu ..intelegi am trait cu apple si stiu cum lucreza ,,,sincer ce m-a face dur este ca unii chiar au o problema cu android si samsung ..si asta a facut ca eu sa critic politica apple ..atit ,,nimic mai mult ..cu riscul de a ma repeta ..apple e unic ,, cu toti ma cert pentru apple dar recunosc si ca apple are unele gauri ..intrebare !. E bun ios x,y,,, cu totii ,,o fain ,fantastic ,exceptional ,nemaivazut…. Dar stim ca adevarul e la mijloc ,multam ..

 • icetkk

  Alex, wtf? Folosesti excesiv punctele de suspensie (…), asta e clar, dar cu virgulele ce-i? Arata groaznic comment-ul tau! Nu are substanta aparent.