Prima Pagina Apple Un angajat al Microsoft l-a motivat pe Steve Jobs sa dezvolte tableta...

Un angajat al Microsoft l-a motivat pe Steve Jobs sa dezvolte tableta iPad

   Desi pare foarte greu de crezut, un angajat al Microsoft este “vinovat” pentru lansarea tabletei iPad de catre compania Apple. Se pare ca Steve Jobs a luat decizia de a isi dedica intreaga atentie spre dezvoltarea tabletei iPad in urma unor cine succesive avute in compania unor angajati ai Microsoft. Dupa cateva seri in care a auzit incontinuu despre o revolutionara tableta dezvoltata de Microsoft, Steve Jobs a luat decizia de a dezvolta o tableta care le va arata celor de la Microsoft cum ar trebui sa arate un asemenea produs. Intr-o seara, dupa cateva minute in care a auzit un angajat Microsoft laudand produsul companiei sale, Steve Jobs a mers acasa si a luat decizia de a isi pune inginerii la treaba pentru dezvoltarea iPad.

[Bill] Gates was annoyed that the guy kept revealing information about the tablet PC he had developed for Microsoft. “He’s our employee and he’s revealing out intellectual property,” Gates recounted. Jobs was also annoyed, and it had the consequence that Gates feared. As Jobs recalled:

This guy badgered me about how Microsoft was going to completely change the world with this tablet PC software and eliminate all notebook computers, and Apple ought to license his Microsoft software. But he was doing the device all wrong. It had a stylus. As soon as your have a stylus, you’re dead. This dinner was like the tenth time he talked to me about it, and I was so sick of it that I came home and said, “Fuck it, let’s show him that a tablet can really be.”

Jobs went into the office the next day, gathered his team, and said, “I want to make a tablet, and it can’t have a keyboard or a stylus.”

    Determinarea lui Jobs s-a materializat intr-o tableta care avea sa schimbe modul in care consumatorii privesc acest gen de produse, o tableta vanduta in zeci de milioane de exemplare, o tableta care acum genereaza venituri importante pentru compania Apple. Informatiile vin desgiur din biografia autorizata a lui Steve Jobs, biografie scrisa de catre Walter Isaacson, fost editor sef al Times Magazine. In fiecare zi aflam detalii picante despre viata lui Jobs si eu unul sunt curios sa vad ce apare in viitor.

 • în plus, parcă a declarat că înainte să lanseze iPhone și iPod Touch avea în gând iPad, deci e ceva vreme de când le-a copt 😀

 • Photo

  Are cineva idee de ce am doar o linie de semnal pe un ip 4 iOS 5 baseband preserved cu, cartala gevey pe orange?
  Mentionez ca este codat pe SFR France si la fel face si pe 4.3.5
  Am incercat trei tipuri de gevey (ultra care am impresia ca era clona, supreme si in final cel rosu).

  Multumesc anticipat

 • ball

  phonto poate ne spui si noua unde locuiesti,dupa asta poate ai semanl 3g nu prea puternic,trecvi pe edge si vezi daca se schimba ceva,cu siguranta nu e de la gevey..

 • cristig

  @Photo ce baseband ai? daca ai sub 4.10.01 asa iti indica desi semnal sigur ai.

 • Photo

  Am baseband 4.10.01, cand sunt afara prinde o linie, maxim doua iar in spatii inchise -no service. Rar apuc sa vorbesc cu cineva la el.

 • Onu

  Pai iPad a fost inventat înaintea iPhone-ului, dar a vrut tehnologia pusă întâi întrun telefon.
  Chiar în conferința de prezentare a iPad spune acest lucru.

 • cretuionelmarian

  Photo – cum ti ia pastrat bb?

 • cretuionelmarian

  Eu am i4 de la orange acelasi bb ca si tine , 4.3.5. decodat cu gevey pro(nu e original) si am semnal full pe wind

 • Sebastian

  Ah, deci probabil ca asa a disparut agenda aia de la microsoft al carui prototip aparuse pe net….

 • Soulyd

  @Photo iti merge iOS5 cu gevey sim? Cum si ce jailbreak ai folosit, sau cum ai rezolvat?

 • Flops

  Hai sa facem o tableta!

  Si a facut un Ipod mai mare. Ceea ce e bine.

 • BYBY-TMG

  @ photo dar de ce nu te duci cu el la orange romania si ceri sa ți-l viseze in rețeaua orange si gata? 😉 Eu așa am vrut sa fac când am vrut sa îmi cumpăr din Anglia i4 de Laura de si mi-au zis ca mil codeaza in orange romania

 • Photo

  Am facut jailbreak pe win cu sn0wbreeze 2.8 beta 8.

 • Tigris Regalis

  Și așa MS a rămas cu vorbăria goală și cu “concepte” publicate pe ‘net care n-au trecut de stadiul de vaporware, în timp ce Apple a scos succesiv iPhone, iPod Touch și iPad care au schimbat radical industriile respective și concepția privind dispozitivele mobile (mai toți producătorii s-au apucat să le copieze, abandonând tipurile anterioare de dispozitive mobile pe care le produceau, și utilizatorilor li se pare firesc să arate așa, nu ca până atunci), fără ca MS să poată să țină pasul cu (r)evoluția aceasta, ceea ce arată cât de greu s-au mișcat slujbașii lui Bill Gates după acea cină fatidică. Deci avea dreptate SJ când spunea că MS sunt lipsiți de creativitate și ne dăm seama ce jale ar fi dacă progresul tehnologic ar fi lăsat în seama unora ca MS. Noroc că există Apple, din ale cărui produse se “inspiră” mai multe industrii, și așa mai avansăm și noi!

 • Tim

  Frate, ce povesti subtiri de adormit copii. In afara de vreo 2 patrunsi de fiorul apple ma intreb cine pune botu’ la genul asta de stiri